Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnawsieci

do wszystkich którzy spędzają sobotni wieczór w domu

Polecane posty

Gość samotnawsieci

rozmowy o wszystkim i o niczym zapraszm!!!!!

witam,to juz jedna z kolejnych moich sobot..niby sie ciesze na weekend a nie mam co ze soba zrobic...juz wole tydzien normalny

Gość
Zawsze spedzam weekend w domu

Gość samotnawsieci
ja też właściwie, ale wolałabym żeby znalazł się taki ktoś kto to zmieni...

Gość
Mam nastroj denny, nie wiem co mi sie dzieje

No tak w sumie to nie pierwsza i nie ostatnia zapewne sobotka moja w domku ... Fakt, planowalam ją inaczej, no ale cóż, trudno sie mowi ... 🌼

Gość
Ja mialam kogoś z kim spedzalam wieczory i noce weekendowe ale niestety juz sie skonczylo Zawsze bede go kochac

No ale, dziewczyny, chyba nie pozwolimy zeby wieczor w domku doprowadzal do smutku? 🌼

Gość samotnawsieci
wiem że jest to najgorsze wyjście ale gdy mam doła to słucham piosenki o miłosci

Moniśka - skoro go kochasz, to dlaczego to sie skonczylo? jesli nie chcesz to nie musisz odpowiadac 🌼

ja też spędzam dzisiejszy wieczór w domu :) niestety nad książkami bo jutro mam poprawke z mikroekonomii ;/ trzymajcie za mnie kciuki :P

Samotna - no taaaa.... Tez tak robie, choc wtedy zazwyczaj pograzam sie w smutku jeszcze bardziej ...

Gość aaa..
a no.. ja też dzisiaj samiutka.. M. w pracy.. normalnie smutno mi..a poza nim nie mam przyjaciół..nawet nie wiem czemu, bo ogólnie jakoś jestem osobą kontaktową:(

Gość samotnawsieci
kiedy ja lubię być w dole, nie mogę sobie wybić z głowy faceta

Gość aaa..
ja na szczęscie nie miałam poprawek.. ale za tydzień już studia.. i znów kitle i okulary pójdą w ruch..:O

tez slucham dolujacych piosenek i zerkam na tel,choc i tak wiem ze nie zadzwoni, jest wrednym palantem,lepiej zeby nie dzwonil,ale po co w takim razie czekam?Bo jestem glupia i naiwna ciagle:(

Gość samotnawsieci
jestem beznadziejna i tyle

Samotna - smutek przez faceta jest najgorszym z możliwym, bo oni zazwyczaj nie sa tego wogole warci 🌼

Gość samotnawsieci
znacie coś dołującego ale na maxa???

Salchicha - Tez tak czasem mam. Z tym ze ja czekam i lepiej zeby jednak napisal czy zadzwonił :o Złosc i smutek przez faceta nie maja najmniejszego sensu, a my i tak przez nich smucimy i wylewamy łzy ... Moze moje slowa malo znacza ale... Trzyma sie mocno, dasz rade, bo silna kobietka jestes 🌼

Gość aaa..
ja możę sobie jakiś filmik obejrzę..

Miki Małs - Hmm... Przy ksiazkach to to trudne moze byc ale... Milego wieczorku :D 🌼 I kciuki trzymam mocno ;)) 🌼

Samotna - nikt nie jest beznadziejny, a takie myslenie doprowadza do naprawde glebokiego smutku ... Czasem lepiej sie wygadac z calego zalu, czasem jest lzej 🌼

oczywiscie ze znacza,popelnilam okropny blad zadajac sie z nim,nie moge sobie spojrzec w oczy i wstyd mi strasznie,nie moge z nikim o tym porozmawiac,wiec ciesze sie za kazda rade i slowo otuchy na forum:) chcialabym tylko szybko zapomniec

Gość samotnawsieci
gdybym miała o tym wszystkim pisać to by czasu nie starczyło...

Salchicha - Ostatnio uslyszalam ciekawa teorie. A mianowicie Kobiety kochaja drani bo wiedza czego moga sie po nich spodziewac. Teraz Ty mozesz byc z siebie dumna, ze go zostawilas, ze mialas na tyle sily i odwagi :) A zapomnienie? łatwiej zapomniec kiedy jest sie pewnym, ze sie dobrze zrobilo takze trzymam za Ciebie kciuki, a wlasciwie za Twoje... Zapomnienie o nim :) 🌼

Samotna - W takim razie ... Wiem, ze sobie poradzisz. Tylko zacznij myslec w inny sposob :) Jestes wspanialą, silną kobietą, ktora ma jeszcze wiele przed soba :) 🌼 I zaden facet nie powinen doprowadzac cie do smutku, bo nie jest tego warty. A jesli juz znajdzie sie ktos warty tego, to napewno cie do smutku nie doprowadzi. Serduszkiem jestem z toba :) 🌼❤️

Gość
Miłośc to nie wszystko, zaplątałam się w tym uczuciu, kochałam za bardzo, nie umieliśmy już na koniec związku ze sobą żyć. Odeszłam, teraz po pół roku tęsknię, kocham go całym sercem, całą sobą, Nie wiem czy wiesz jak to jest, myślęc o kimś w każdej chwili, każdego dnia, cokolwiek robię, z czasem to ciąży jak balast, strasznie boli