Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALLdona

NOS MI SZWANKUJE. CO TO MOŻE BYĆ ???

Polecane posty

Gość ALLdona

Mam dziwny problem z nosem. Nie mogę oddychać jedną dziurką (prawą). Przez to muszę często oddychać przez usta :( Normalnie tylko przez lewą leci powietrze. Ale jak zatkam lewą (tą którą mogę oddychać) to powietrze przez tą prawą leci i nią oddycham. Nie wiem co to może być, nic mi się wcześniej nie stało, nie udzerzyłam się w nos ani nic. Myślałam że przejdzie ale to trwa już 3 tygodnie :( Co to może być?? Próbowałam stosować krople do nosa, sól morską w sprayu i nic :(

Gość kolezanka z forum
Istnieje coś takiego jak przeziębienie głowy. Bardzo rzadko się to zdarza jednak słyszałam o takich przypadkach. Wówczas boli głowa i non stop ma się problemy z nosem i zatokami. Jest to niegroźne, jednak wymaga konsultacji z lekarzem. Inna opcja: uczulenie. Może po prostu jesteś na coś uczulona. Jeszcze inna opcja :) Problemy z zatokami. Może weź ibuprom zatoki bądź inny preparat tego typu. Najpierw pójdź do farmaceutki i poproś o pomoc. Jeżeli objawy dalej będą się utrzymywały, to radzę skonsultowac się z lekarzem

Gość ALLdona
dzięki za rady :) ale mnie nic nie boli ani głowa, ani zatoki, ani się nie przeziębiłam , nie mam kataru

Gość kolezanka z forum
hmm :P wiesz... uczulenie nie zawsze objawia się katarem. Może po prostu masz zatkany nos bo jesteś na coś uczulona sama już nie wiem :P najlepiej jakbyś się przeszła do lekarza

Gość annnnnnnaa
może masz przegrodę nosową skrzywioną

Gość giienia8765
dziwne