Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany

Kobiety dlaczego nie pomagacie drugiej połowce kiedy

Polecane posty

Gość zalamany

potrzeba? Czy sa takie ktore pomagaja?

Gość jak to ..
o co ci teraz chodzi dokladnie..jaka potrzeba?

Gość zalamany
nie ma :P

Gość wrzuć do octu
no właśnie,w jakiej potrzebie?

Gość zalamany
eee moze lepieje nie bede pisal tylko zakoncze...chodzi o wsprarcie slowne, materialne, o bycie blisko drugiej osoby kiedy jest zle, takie tam partnerstwo. Druga osoba cierpi, ale nieeeeeee poczekaj jeszcze troche i sie nie odzywa :/ (czekaj czekaj, a ja sie odezwe za jakis czas i rozwieje Twoje watpliwosci bo sie mna zawiedziesz, bede dociekac o co chodzi pogłaszcze ale tobie nie pomoge) czy takiej osobie moze zalezec ? Niby to facet moze stanac na glowie jak jest cos na rzeczy ale kobieta mimo mozliwosci to juz nie...

Gość zalamany
jasne... vice versa :classic_cool: tylko ze to kobiety tego oczekuja, a jak widac po tym topiku, zapalu to nie maja.

Gość elle24
Jak ktoś kocha to zawsze pomoże,na tym polega miłość.No nie tylko na tym;-)

Gość zalamany
:D nie wybrnecie z tego :P No...kobieta nie pomaga.

Gość uuuuuuuu
to masz jakas lewa kobiete

Gość ja pomagam
ale przestaje bo on niestety tego nie docenia powiedzialam koniec

Gość Problem w tym ...
że trzeba umieć dobrze wybrać i znaleźć właśnie TĄ :-D Powodzenia

Gość A może tak konkretniej ...
napisz o co chodzi i bedziemy szukac sposobu na rozwiązanie twojego problemu ? :)

Gość ja pomagalam i dostalam
za to kopa w tylek. Nie zebym oczekiwala jakies specjalnej nagrody czy wdziecznosci, ale jednak mile to nie bylo. Jednak wiem, ze jestem pomocna niezaleznie czy to bedzie pomoc dla faceta, czy dla znajomych, przyjaciol, rodziny

Gość llllllllllppplllllllllllllllll
przestań to takie kolejne generalizowani.....jak zalezy to wiele sie zrobi dla drugiej osoby, dla przyjaciół il człowiek jest w stanie zrobić bezinteresownie

Gość wiśniowy smak aksamitu
hehe pomagają pomagają...:) ale.. co kiedy facet ich zawiedzie? nie mogą na niego liczyć w momencie kiedy tego potrzebują?nie można być cały czas siostra miłosierdzia;) czasem trzeba kubek zimnej wody na głowę:P

Gość zalamany
Konkretnie sie da niestety, zamiast pomoc to sie odwrocila, nie odzywa sie...moze to przez prace, ale ile mozna...w weekendy tez robi cos od rana do nocy?

Gość llllllllllppplllllllllllllllll
ie no sory, jakby chciala wygrzebałaby choc odrobine czasu :(

Gość wiśniowy smak aksamitu
wiesz co, poszukaj przyczyny.. ona zawsze leży po środku, a nie od razu piszesz że cie olała, może naprawdę jest bardzo zajęta, nie ma czasu, albo coś się ważnego wydarzyło

to teraz wiesz co czuje zaniedbywana w ten sposob kobieta:o ale oczywiscie zycze Ci dobrze:) moze lepiej porozgladaj sie za taka , ktora nie pracuje tyle zrezta mysle, ze nawet gdyby faktycznie taka zajeta byla praca to i tak znalazla by czas i dla ciebie , gdyby jej naprawde zalezalo na tym waszym zwiazku;) ale to jest moja opinia tylko;)

Gość warka.k
ja próbowałam pomóc widziałam jak mój maż sie mota, że cos go grzyie ale on nie chciał mojej pomocy odszedł i tyle ...

Gość warka.k
no i co powiesz jak mi to wytłumaczysz ????

Gość iii...
zalamany ale jakiej pomocy chcesz by cie wsparla duchowo czy ,m aterialnie?

Gość zalamany
duchowej choc materialna by sie tez przypadała, napisała ze wyjasni mi wszystko za kilka dni, a ja czekam i czekam.

Gość zalamany
warka.k, moze za długo czekał...

Gość anioleczek12
a co ja mam zrobic?? mimo ze ze mna zerwal chce do niego jechac!!!!czy smierc przyjaciela sprawila ze ode mnie odszedl?? BLAAAAAAAAGAM o POMOC!!! jestem zdesperowana, facet zostawil mnie po prawie 5 latach, kiedy dowiedzial sie o naglej smierci swojego przyjaciela...podejrzewam ze ma depresje..powiedzial mi ze nie potrafi teraz byc ze mna a nie chce robic kolejnej przerwy (1,5 tyg. wczesniej wrocilismy do siebie po miesiecznej przerwie) -bo nie chce mnie trzymac w zawieszeniu..nie chce zebym sie meczyla przy nim.......mam plan odczekac tydzien od tego czasu kiedy zerwal i chce do niego pojechac tj w ten poniedzialek -oczywiscie bez uprzedzennia-chce ratowac ten zwiazek!!!myslicie ze dobrze robie?to bedzie rowno tydzien po naszym rozstaniu) Moze jakis PAN sie wypowie jak to jest z meska psychika?? czy depresja jest powodem do rozstania??mam nadzieje ze mowiac KONIEC nie myslal racjonalnie i nadal mnie kocha i wrocimy do siebie -POMOZCIEEEEEEE.!!!!