Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość with you

Chce miec ciemniejsza karnacje

Polecane posty

Gość with you

Znacie moze jakies tabletki po ktorych skora zrobi sie ciemniejsz ale nie chodzi mi tu o takie ktore przyspieszaja opalanie w solarium i na sloncu doradzcie

Gość with you
nukt sie nie wypowie????????????????

Gość chery cokeeeee
sa tabletki ktore nadaja olapenizne skorze, ale cus dopiero widac po 1 zazywania, tylko nei wiem jak sie zwia.

tez bym chciala byc super mulatka... a tu lipton, blada jestem ze szok:O i raczej jakies tabl tu niewiele zdzialaja:O

Gość chery cokeeeee
po miesiacu zazywania mialo byc

Gość with you
nie mozesz sobie przypomniec???

Gość makumba2000
TABLETKI OPALAJĄCE BEAUTY SUN - ale nie wiem czy dzialaja bo nie bralam tylko slyszalam moze ktos z was bral?

Gość CiutBrakujeDoIdeału
Pij codziennie sok z marchewki (ale jednodniowy) ja zaczynam od jutra.

Gość ale 2-3 litry soku muszą być
bo szklanka czy dwie nic ci nie da.. tabletki z beta karotenen ogólnie przyspieszają opalanie, niekoniecznie te podane, tańsze też :) chodzi o betę :) poza tym znam taką płukankę: ŚNIADA CERA BEZ SOLARIUM Mieszanka ziołowa jest polecana wszystkim, którzy chcą mieć przez okrągły rok ciemniejszą karnację. Kąpiel stosować przynajmniej raz w tygodniu. Składniki: 200 g kory dębu 20 g liści orzecha włoskiego 50 g rumianku 100 g lawendy 50 g kwiatu lipy Wykonanie: Zioła wymieszać i gotować w kilku litrach wody przez około 20 – 30 minut, na małym ogniu. Odcedzić i wlać do wanny z ciepłą wodą. Kąpiel powinna trwać ok. 20 minut.

Gość chery cokeeeee
ja mialam kolezaznki i sama tez pialam sok i skora robi sie pomeranczowa.serio. wiedz nie radze przesadzic.

Gość with you
ciekawe skad tteraz wezme kwiat lipy lawende i rumianek moze ktos jeszcze sie wypowie

Gość pewnie z apteki albo sklepu
zielarskiego inteligentna kobieto:O a po co w ogole wam ta ciemna cera?ani to modne ani ladne... a do tego pewnie jeszcze tlenione blond wlosy z odrostami:O

Gość kiciunia100
czy ta mieszanka faktycznie poprawia koloryt skóry ???

ja brałam tabletki kupione a aptece nazywają się solarin max:) jak na mnie to dzialaly super, mozna nawet kupowac na listki 10szt, ok 10zł- polecam:)

Zmieszaj 1/4 szklanki mleka w proszku, 1łyżkę gorzkiego kakao z taką ilością wody, aby powstała gęsta pasta. Nałóż ją na twarz i pozostaw docałkowitego wyschnięcia. Umyj buzię w ciepłej wodzie. I gotowe Skóra nabierze wspaniałego wyglądu i koloru, stanie się świeża i młoda. Tak przeczytałam na pewnej stronce.. warto sprawdzić. :)