Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadwrażliwaJa

nadwrażliwość

Polecane posty

Gość elle24
Też mi sie podoba co napisał realny wrażliwiec.To super zrobic atut z takiej cechy,też kiedys słyszalam że powinnam,że to dar i ode mnie zalezy co z tym zrobie.Jak komus się udało to gratuluje;-)

Gość Realny wrażliwiec
elle24......wszystko w naszych rękach. Ale to wymaga pracy nad sobą. Ja też przez długie lata byłam zalękniona. I nigdy się tym stanem nie napawałam, raczej chciałam go całkiem zreszta niesłusznie wyprzeć , odgonić.Bo tylko głupiec się nie boi i nie ma wątpliwości. Tymczasem siła człowieka tkwi w akceptacji siebie, co nie znaczy, że bezwolnie mówimy sobie-no cóż, jestem jaka jestem. Nie. Ale myślę, że właściwie "uzyta" wrażliwośc jest olbrzymim atutem. I myślę, że jest światu potrzebna, bo cały sens w różnorodności postrzegania.Pozdrawiam.

Gość elle24
Na pewno masz racje, ja wiele razy walczyłam z tym jaka jestem,tak bardzo chciałam się zmienić, a chyba faktycznie sekret jest w tym,żeby sie zaakceptować.Bo w końcu kto mnie będzie akceptował, jak ja sama tego nie robie?:-)

Gość Realny wrażliwiec
właśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Gość ja lubie WojaczkaiPoswiatowska
z tego co widze to adam nie uciekl, bo zapowiedzial, ze nie widzi sensu dawac komus glupej satysfakcji, a swoja droga dziwne stanowsko: samemu obrazac innych, a tylko wytykac, ze to inni obrazaja. przeciez to szlo w dwie strony,w widzisz tylko jedna, i kto tu jest zadufany w sobie i wygodny? i widze, ze ignorujesz niewygodne wpisy, a sobie sam dopowiadasz. Kto tu niby wpada w zachwyt nad swoja nadwrazliwoscia? skoro znowu tu podkreslasz. realny wrazliwiec - fajnie, ze sie udalo tak pogodzic ze wszystkim :)

Gość Jens
...dziękuje za pozdrowienia.

Gość Realny wrażliwiec
no własnie, co tam u Was Wrażliwce???:)

Gość upada temat
szkoda :(