Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gwiazdor

Dla załamanych, smutnych, samotnych - coś optyMistycznego

Polecane posty

Czasam czytając tekst, w którym autor opisuje swoje radosne przeżycia bywa że ten optymistyczny nastrój udziela się czytelnikom. Dzielmy się więc tekstami dającymi nadzieję na lepsze jutro.... jak również własnymi własnymi sentencjami, z których będzie biła niesamowita vitalność... Ja na początek dam coś takiego : :) :) :) Jęczycie , narzekacie , marudzicie , oskarżacie jedni drugich , wszędzie szukacie winy - TYLKO NIE W SOBIE !!!! Szukacie pomocy ??????????/ LUDZIE OTWÓRZCIE OCZY ! WSZĘDZIE SZUKACIE tylko NIE TAM GDZIE TRZEBA ! gdzie są podstawy świata ? :) ZASTANÓWCIE SIĘ !!! PRZEZ CHWILE POMYŚLCIE ! :) :) :) jak ludzie a nie jak małpki ! :) :) :) CZŁOWIEKU PRZYPOMNIJ SOBIE KIEDY OSTATNIO poprosiłeś o pomoc..... kogo ??????????? BOGA :) większość z was OCZYWIŚCIE !!! powie że jestem wariatem albo naćpany ALE ja tak zrobiłem - poprosiłem o pomoc BOGA ! :) tego jedynyego ! który zesłał nam Jezusa CHRYSTUSA ! ii...... on mi pomógł NAPRAWDE !!!!!!!!!!!! :) Dziękuje Ci Jezu ! :) jesteś CUDOWNY ! :) Ps. tylko nie spodziewajcie sie że jak poprosicie Boga to od razu stanie sie jakiś CUD aleeee zacznie sie CUDOWNY proces ! :) tak jak stało sie w moim życiu ! i moje życie z DEPRESJI przemienia sie w CUDOWNĄ OPOWIEŚĆ :) dziękuje Ci Boże !!! :) ...i co najważniejsze - że jak już dostaniecie pomoc od Boga TO NIE ZAPOMNIJCIE !!! (tak jak większość ludzi) PODZIĘKOWAĆ BOGU !!!!!! a później.... opowiadać ludziom tak jak ja to teraz robie jak BÓG CUDOWNIE ZMIENIŁ MOJE ŻYCIE !!!!! ...przez 25 lat byłem ateistą i myślałem że Boga nie ma albo że może są jacyś kosmici albo nie wiadomo co ! i we wszystkim szukałem winnych tylko nie w sobie !!!!!!! ahaaaaa... I WCALE NIE JESTEM < NIE BYŁEM > I NIE WSTĄPIŁEM do Jechowych ! :) Jestem poprostu Chrześcijaninem :) ...a czy katolik czy ewangelik czy zielonoświątkowiec czy buddysta TO NIE WAŻNE !!!! to są tylko NAZWY !!!!! a Bóg jest JEDEN !!! tylko różnie go sobie nazywamy ! :) DZIĘKUJE CI JEZU !!!! DZIĘKUJE CI PANIE !!! :) dziękuje Ci kochany Duchu Święty że tak CUDOWNIE mnie prowadzisz , leczysz i przemieniasz na lepsze ! :) Amen ! :) Niech Cie Dobry Bóg błogosławi ! :) Podpisał ~SZCZĘŚLIWY BO NOWO NARODZONY ! :), 22.09.2007 08:51 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Gość o ja chrzanię
czy ktos cos zrozumial z powyzszego? :(

Gość długi tłów
się zakochałeś autorze?????;)

Gość atherka
ale o co ci loto tak w ogole??

Jak się chce coś pokonać w życiu to tak jak z pożarem... nie gasisz sianem i zalewasz benzyną... tylko po prostu wodą. Odnoszę wrażenie, że grupa ww. Osób wybiera pierwszy wariant, a to źle wtedy. A topik, po to aby poprawić samopoczucie sobie :-)

nie mam zielonego pojęcia jak ten link do poprawy nastroju może być optymistyczny. przejrzałem kilka slajdów i żaden ale to żaden nie pasuje do mojej osoby. nie, mi to nastroju nie poprawia... najwyżej w pewien pokątny sposób śmieszy

oj nie przesadzaj, aż tak źle nie jest:) przynajmnej u mnie

Widzę, że to czujecie... :-) Więcej uśmiechu.. dzisiaj słoneczko hurrrrrrraaaa :-) 🖐️

Gwiaqzdor..jestem troszeczke zdezorientowana.....czy Ty opisujesz swoje wlasne \"doznania duchowe\", czy tylko cytujesz innych (slychac w tym sarkazm)?????