Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a niech to ...

Rozpoczecie roku akademickiego ...

Polecane posty

Gość a niech to ...

U mnie na uczelni jest chyba 1 pazdziernika ... czy to znaczy ze wyklady beda juz 2 pazdziernika ? Wiem, glupie pytanie... we wtorek jade na uczelnie pewnie sie wszystkiego dowiem ... ale wolalam sie spytac ... Jak to u Was było , czy dzień po IMMATRYKULACJI mieliscie zajecia ?

Gość violence
yhhh u mnie jest tak,ze 1 normalnie sa zajecia.jak ktos chce isc na rozpoczecie uroczyste to idzie a jak nie chce to nie(oczywiscie jesli nie koliduje to z zajeciami)

Gość sdfsdfsdfsfsfsdfsf
a ja mam poczatek 6-7 :P

Gość a niech to ...
No bo wlasnie czegos nierozumiem ... mam niby rozpoczecie 1 pazdziernika o 10.00, a gdy patrze na rozpiske zajec to 1 pazdziernika mam normalnie zajecia od 8.00 do 14;00 ... O co tu chodzi ?

Gość u mnie bylo ostro od
pierwszego dnia. Zadnego, jak w szkolce "czego sie bedziemy uczyc, czy jakie zeszyty", normalne wyklady i cwiczenia,od razu galop, zero luzu.

Gość sdfsdfsdfsfsfsdfsf
hmmm moze rozpocencie takie na szybcika :D na "dluzszej" przerwie ;)

Gość a niech to ...
Ja będe studiowac medycyne na ŚUM ... http://www.slam.katowice.pl Czy to ogloszenie tez mnie dotyczy ? W ogole jak rozumiecie ten komunikat ? IMMATRYKULACJA 01.10.2007 Informacja dla studentów I roku Wydziału Farmaceutycznego z Oddziałem Medycyny Laboratoryjnej Uprzejmie informujemy, że w dniu 01.10.2007 r. o godz. 10°° w Międzywydziałowej Auli Uniwersytetu Śląskiego w Sosnowcu, przy ul. Będzińskiej 60, odbędzie się IMMATRYKULACJA studentów I roku, wszystkich kierunków studiów. Prosimy o punktualne przybycie i zajęcie miejsca zgodnie z numerem zaproszenia. Obecność obowiązkowa, strój galowy. Żadnego zaproszenia nie dostałam, więc dotyczy to chyba tylko tych Wydziału Farmaceutycznego, a nie lakarskiego ?

Gość KURDE TROCHE TO POKICKANE
Piszą ... "IMMATRYKULACJA studentów I roku, wszystkich kierunków studiów." ale z drugiej strony komunikat ten znajduje sie wdziale dziekantau Wydziału Farmacji ... więc może dotyczy tylko kierunkow na tym wydziale :( Beznadziejnie to napisali .

Gość mi sie wydaje
ze wszystkie kierunki na twojej akadmii majarozpoczecie 1 pazdziernika ...

Gość jakibladwzdnai
ja mam 7 inauguracje co to znaczy czy to sa juz jakies zajecia czy jak??

Gość dobra rada ...
Najlepiej to idzcie do dziakanatu sie zapytac lub zadzwoncie ... U mnie na uczelni tez byly takie cyrki :P Niby rozpoczecie mialam w zeszlym roku 2 pazdziernika, a zajecia rozpoczely sie 4 pazdziernika ;/ (pomimo tego iz w planie zajec mialam zajecia na 2,3 pazdzienik - byl to blad piszacego ten plan).