Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

PORONIENIE,a maltretowanie fizyczne

Polecane posty

Dlaczego wpadl w taka furie?!Czy takie kopanie w plecy i mocne uderzenia w glowe i po twarzy oraz duszenie z ogromna sila moze doprowadzic do poronienia 2 mies.ciazy? :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/

Gość tylko nie bijcie
moze.. Dziewczyno, uciekaj gdzie pieprz rosnie!!!!!!!!!!

Gość m = V*r
Obojetnie, czy poronilas z tego powodu czy nie, daj mu kopa w dupe i uciekaj!!!!

przykre ...ale kopanie w plecy moze (ale nie musi) spowodowac odklejenie sie łozyska ... z kim Ty zyjesz ... :( Pozdrawiam ...zycze aby wszystko było dobrze 🌻

Nikt mnie nigdy tak nie zbil.Nikt!Teraz jestem u ojca w domu.On nie chce opuscic miejsca zamieszkania mimo iz nie jest tam zameldowany.Nie chce wyjsc z mojego domu,a ja tutaj nie mam nic procz tych kapci i szlafroku :( boze!!!!!! Mowil do Boga patrzac w ziemie!Mowil,ze nosze dziecko szatana i zebym je usunela,bo on jego nie chce i bil mnie po twarzy,w glowe i kopal.To bylo straszne:(Policji tez nie chce otworzyc drzwi.Dzis chyba zostan wywarzone.Strasznie sie boje:( Bil mnie mowiac:\"Nienawidze cie !i cie kocham ty kurwo!\" ..............................................................................................

Gość ogromnie wspolczuje....
a tym gnojem powinna zajac sie policja! i wskazany psychiatryk!

Gość p-r-o-w-o-k-a-c-j-a
niezłe, ale to już było :-)