Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

white chocolate

Badanie Krwi!!!!!

Polecane posty

ginekolog dał mi skierowanie na badania: Czas kaolinowo-kefalinowy - APTT Glukoza - poziom cukru we krwi Morfologia Transaminazy OB miejsce mam sobie wybrać i tu mam pytnie. czy mając skierowanie muszę płacić za badania? Na waryńskiego wychodzi dużo- dokładnie 99zł. Jeżeli nie muszę płacić to gdzie na śródmnieściu(WARSZAWA) mogę je wykonać?

osobiscie chodze prywatnie ..ale ze skierowaniem nie powinnas nic płacic..a swoja droga lekarz nie napisał na skierowaniu gdzie CIe kieruje ? ...

jeśli był to ginekolog w przychodni państwowo to idz choćby do przychodnianego laboratorium i za darmo masz badania. Jeśli prywatny to za badania zapłacisz, to są podstawowe oznaczenia, nie powinno być bardzo drogo, ok. 30 zł za całość.

do ale ja tyle powiem: ale mówisz, o państwowym laboratorium? i jeszcze powiedzcie mi ,czy trzeba sie zapisać czy tak po prostu przyjść?

no tak, prywatne laboratoria, które nie maja kontraktu z NFZ, nie robią badań za darmo. Prywatnie to może max. ze 40 zl, ale zeby 100? To za dużo cos sobie licza.