Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego

do zapachu imbiru

Polecane posty

dzięki....taki mam charakter...z natury jestem romantyczką...także sam rozumiesz..U mnie też masz szacunek ...za całokształt.:)..i kulturę wypowiedzi..

nic...:D...takie miałam wrażenie że rozmawiam z Grzegorzem...ale ja głupia:D....wybacz...

Gość unlogged....
Nie doceniasz pomarańczowej armi :classic_cool:

Gość unlogged....
Nie obrażaj Matylda:o Mam taki sam czarny nick jak Ty.

Gość unlogged....
Nie prowokuj:o Wyszydzić głupote najlepiej można milczeniem:)🖐️

Gość pomarańczka....
:O To już koniec. Jużnie chcemy z Wami rozmawiać. Wykazujecie się wyjątkowym brakiem kultury i rozmowa z Wami jest poniżej naszej godności. Epitetami możecie teraz obrzucać siebie nawzajem. Nam Wasze chamstwo nie odpowiada.

Michaił----->wiesz że Cię szanuję....i znasz moją odpowiedź...NIE...i mam nadzieję że to słowo nie popsuje między nami kontaktów...

Gość pomarańczka....
:( ....jeszcze zatęsknisz.... A gdy już będziesz wiedział, kim jestem - zatęsknisz podwójnie. :(

Gość pomarańczka....
Imbirek, to nie Ciebie próbował obrazić, tylko mnie.:( Nie martw się, on Tylko w Ciebie wpatrzony. Nie wie, co przez to traci. Takie życie, :(

Cześć perełko:D...zajęty dziś bardzo...ale zaglądamy na nasze forum w wolnej chwili...

...oj zajęty i to bardzo....... we wtorek mam inspekcję w zakładzie pracy i wszystko musi być cacy w papierkach ;)

Gość unlogged....
Imbirek troche przytępa:o Jeszcze nie rozgryzła, że Michaił czy jakos tak to Nowy w mieście:o

Gość ...nawet jeśli
to Nowy, to co z tego???

Gość unlogged....
To z tego Michaił vel Nowy w Mieście, że Matylda ma jednocyfrowe IQ skoro gada z Toba godzinę, myślac, że jesteś Lubelakiem, a postronni obserwatorzy wchodzą na moment i już wszystko wiedzą. I tylko tyle 🖐️

no to mamy kolejną reaktywację:D:D:D:D uparciuchy z was niemożliwe. tylko jedno \"ale\": najpierw, lubelaku, piszesz, że to jest forum dyskusyjne, gdzie każdy może powiedzieć co chce, a ktoś może się z tym nie zgodzić, aby tylko kultura była, (tak przynajmniej wywnioskowałem z twojego, któregoś tam poprzedniego postu), a chwilę potem jedziesz do kogoś, że jest \"szczurzymi odchodami\". (tylko nie myślcie sobie,że to byłem ja. nigdy nie ukrywam się, jeśli mam coś do powiedzenia;)) ja rozumiem, że twoja wybranka internetowa, Matylda (vel zapach, vel Asia), pokazała już, że potrafi być nieziemską chamicą. ale ty?? nigdy bym się nie spodziewał. i niespodzianka!!:) okazuje się, że jednak dwie połówki zawsze na siebie trafią!! gratuluję poziomu znajomości \"łaciny podwórkowej\" i wyobraźni w wymyślaniu nowych wyzwisk!! :P:P:P oczywiście nie mam nic naprzeciwko, żebyście tu bywali. tylko hamujcie trochę swoje wieśniackie nawijki;) pozdrawiam:D:D:D:D

Gość unlogged....
Bielszy--> Michaił to Nowy w Mieście, znany dobrze ze swojej łaciny podwórkowej, ale przynajmniej inteligentny facet. Lubelaka to komentować nie warto. Ta para ewidentnie dowartościowuje się 'sławą' na tym forum. Szkoda, że nie rozumie, że z tzw. 'złej' sławy nie tylko ktoś ograniczony może być dumny:o