Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego

do zapachu imbiru

Polecane posty

czyli tak jesteś zaślepiony bielszy,że nawet na piwko z inna kobietą nie chcesz pójść?:D:D

znaczy teraz już wiem na pe, że lubelak i michail to jedna osoba. teraz tylko czekam az sie wyda temat o matyldzie, znaczy ile ma nickow?? na pe zapach imbiru. zobaczymy jakie jeszcze??

NIgdzie nie pójdę..co?bez baby minuty nie możesz wytrzymać?...a po drugie to podobno miałeś kupę roboty...jak mi mówiłes...

...dla Ciebie zrobiłem sobie trochę wolnego....... ale skoro sie nie cieszysz......... no nic wracam to papierków......

eks nie zaslepiony. po prostu to jest jedna z niewielu zasad, ktorych jestem uczepiony i ich przestrzegam. jesli chce isc na piwko z kolezanka, to na pewno nie musze pytac o zgode mojego Kochania. ale na razie nie jestesmy w kolezenskich stosunkach;) na pewno nie po kilku zdaniach wymienionych na forum:D:D:D:D:D

Idź sobie ...idź i zabierz od razu ze sobą panią ekstasy...czy jak jej tam....ja zostaję z Michaiłem...może on będzie wierniejszy...

wiesz,w związku z tym że oboje jesteśmy z wawki już do czegoś zobowiązuje:Da to twoje kochanie też od nas?

no no,wypraszam sobie:Omnie można jedynie zaprosić bielszy---na tym samym co nowoczesność warszawiaków;) kobieta zaprasza cię grzecznie a ty odmawiasz,dziwne

Zobacz Asiu jaki z tego Michasia może byc wierny facet : 17:08 Michaił Pravda Bielszy niż Blask----> co mam udawać piszę to co myślę. I rucham to na co mam ochotę. patom

do solidarności np.:D aaa czyli to nie warszawianka,no to nie masz jej tuz za rogiem;);)

Gość Pomarańczka...

Gość Pomarańczka...
Zdesperowana Asia chce któregokolwiek. Wszystkich uważa z a swoich fanów i obraża się, jeśli któryś woli inną. I robi wtedy rozzłoszczone miny. :D:D:D:D:D:D:D:D Ale chorągiewka. Obraca się tam, gdzie wiatr zawieje. Lubelak, ośmieszasz się prosząc królewne o odrobinę zainteresowania. :D:D:D:D:D:D

no wiesz,pomyślałam sobie,że skoro oboje mieszkamy w stolicy to możemy poznać się lepiej np.w ustronnym miejscu:) jest w sercu,powiadasz?i nikt nie może jej zastąpić,taka jest wyjątkowa,czy tak Cię omotała?

Gość Pomarańczka...
ekstazy, dlaczego omotała? On ją po prostu kocha i jest jej wierny. Widocznie ona na to zasługuje, a on jest prawdziwym, wspaniałym mężczyzną. Chcesz im to popsuć, albo nabijać się z czegoś, czego nie rozumiesz?

nie chcę niczego psuć,bynajmniej:) tak się składa,że nie za często spotyka się takich wiernych facetów. i stad moje zainteresowanie tym tematem,nie bulwersuj się tak:D

Gość dla kogo ta łapka

Gość Pomarańczka...
Asia dwie sroki za ogony łapie.:D:D:D:D:D:D

Gość Pomarańczka...
Ta łapka to dla mnie. Na palcóweczkę. ;)

:D:D:D na pewno nie będę spotykał się z dziewczyną (kobietą) poznaną na kafe one hour ago;) w ustronnym miejscu:D a zepsuć tego, co czuję do Aniołka nie potrafi nikt... no chyba, że sami to popsujemy. ale nie wierzę, żeby brały w tym udział osoby trzecie. Wooooooooooowwwwwwww:D no to po raz kolejny dowiedziałem się, że jestem cudownym facetem :D:D:D:D:D:D:D:D:D i to od obcych ludzi:D