Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego

do zapachu imbiru

Polecane posty

Gość unlogged....
Wez Nowy błyśnij jakoś inaczej niż epitetami:o Jakoś ja doskonale potrafie rozpoznać dużo osób z tego forum, nawet jak sie ukryją pod pomarańczą.

Bielszy----> jeśli oni są wulgarni to co powiesz o tych wszystkich pomarańczowych podszywach którzy nie dawali im spokoju ilekroć pojawili się na forum?

jeśli jest to Nowy w mieście, to: szacunek chłolpaku. mimo, że jedzie łaciną, to nigdy nie udaje, że on tak nie potrafi!!:P jeśli Nowy, lubelak i Michail są tą sama osobą.... porada specjalisty z pewnością by pomogła:) perełka -> chyba od niedawana na tym forum bywasz, albo mało dorosłaś jeszcze. jeśli komuś ktoś jedzie na pomarańczu, należy go ignorować. i pod żadnym pozorem nie wdawać się z tym kimś w dyskusję. jeśli tego sie nie potrafi zrobić... cóż, świadczy to tylko o niedojrzałości emocjonalnej!

Gość unlogged....
Kurde, Piter jełopie. Gdzie ja Cie przyporządkowałam na warszawskiego ścierwa?:D

Ja napiszę tylko tyle : reprezentuje Motor+Śląsk+Chełmiankę ... reszta to.......

lubelak-> myślałem, że piszesz jako Michail. jeśli to nie ty, to siorki;) Michail-> to fajniue, że sobie piszesz co chcesz. ale z tym warszawskim scierwem mnie podkurwiles, szczerze mowiac.

Gość unlogged....
A to forum ma ograniczenia wiekowe? News roku!:D

a tak se siedzi:D:D:D:D berbeć stary!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ja tu bywam już od paru ładnych lat. z przerwami, pod różnymi nickami, ale bywam od czasu do czasu. teraz to już chyba sentyment do forum kafeterii. pare rzeczy mnie się tutaj przytrafiło;)

Gość unlogged....
Nowy, kompleksiki na punkcie Warszaffki sie odedzwały? Jakie to niskie:o

Te \"ŁKS czy Widzew\" nie sap tak bardzo bo dojadą ciebie chłopaki z Motoru

jaki inteligent sie odezwał,myślałby kto...co to za szczaw tu sie tak wymądrza?

A Asia myślała ,że tan Michaił Pravda to jakiś porządny człowiek... ....ale sie myliła...... ------> maniak dwóch drużyn , które się wzajemnie nienawidzą:ŁKS i Widzew..... LOL

Gość unlogged....
Tylko tyle umiesz z siebie wydusić zakompleksiały bucu? Tylko najgorsi przegrańcy szydzą z Warszawy, bo to stolyca i nie mogą tego przełknąć:D Te same najgorsze gówna potem zjeżdzają sie tu za robotą i studiami i sie zwą Warszawiakami po paru latach:o Dno!

bielszy--------sławny się robisz...może bym cię tak mogła ,no wiesz...bliżej poznać;)

Michaił Pravda---> jak to nie do pomydlenia???? Ja \"mieszkam\" od prawie 10 miesięcy w Łodzi w centrum w kamienicy, i codziennie wariatów widzę w szalach na klatce Widzewa

unlogged-> bravo!! jak widać nie tylko ja tak myślę. ale widzę, że w centralnej Polsce to dopiero się dzieje!!;) tam po prostu nie mozna nosić szalików, bo można oklep zebrać:D:D:D całe szczęście, że nie muszę się pokazywać w tej żydowskiej mieścinie:P:P:P