Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wampirekk

Dlaczego przyciągamy dany typ partnera?

Polecane posty

Gość wampirekk

Mam 22 lata, od nałogów się trzymam z daleka (czasem jakieś piwo na imprezie) itp, ogólnie stosunek do alkoholu raczej neutralno-negatywny, a co najlepsze przyciągam właśnie taki typ faceta, 4 poważne związki: dwóch facetów, którzy nadużywają ostro alkoholu, jeden nie pijacy alkoholik (sam tak o sobie mówił) i jeden, który się tzw "ogarnia" ale nadal sporo popija. Dlaczego tak jest?

Gość switała
moze myslą, ze przy Tobie im sie uda nie pic, bo jestes ich zupelnym przeciwienstwem trudno, zeby ktos majacy problem z piciem szukal kogos podobnego...

Gość wampirekk
5.7.1985 :)

o boze wiem czemu nikogo nie przyciagam,bo jestem takim frajerem ze nawet wlasnej daty urodzenia nie umiem wpisac!!!!!!!!:o poprawna data to:01.10.1985:o:o:ożal sorry za zmyłe

Gość halohalohalo
qwertz a ciebie wszędzie pełno:P

Gość mala megivxvxvxvxvxvx
a ja od lat przyciagam zonatych:(

wampirku- tak jak myslalam masz silna liczbe 8 jesli dobrze policzylam, jestes silna osobowoscia ludzie slabi to wyczuwaja i wiedza ze znajda w tobie oparcie... po prostu:) switała - okreslila to bardzo dobrze :)

Gość wampirekk
Może macie racje:) Tylko kurcze ja już naprawdę mam dosyć wiecznych kłótni o alkohol, chyba sobie poszukam abstynenta:):):)

Gość to tylko ja...ja
Ramona napisz coś o mnie 30.11.1978

to tylko ja...ja -- mam slaby kontak z 3 numerologicznymi... wydaje mi sie ze czesto probujesz zatrzymac cos co juz minelo... poczytajcie sobie dziewczyny o numerologii, duzo sie mozna o sobie dowiedziedc :) ja sie tym interesuje od nidawna , moge sie mylic :)

ja przyciagam oszustow, a nawet jesli nie jest oszustem to przynajmniej szczerze mowi ze nie chce sie wiazac... wiadomo o co chodzi:/

nie chodzi o to ze to jakies zle osoby :) sa bardzo dobre :) tylko maja problem z uczuciami... znam wiele 7 - ten schemat sie powiela... Zabka -moze sprobuj bardziej ptworzyc sie na innych- bedziesz wtedy bardziej cieszys sie zyciem :) nie hamuj uczuc i emocji bo to sprawia ze wydajesz sie niedostepna i obojetna a przeciez obie wiemy,ze to nieprawda :)

Gość ajaja2134
Ramona a znasz jakies 8?

aaaa no tak spojrzalam na pierwsza date :D sorki, ale w takim razie nie jest z toba tak zle :D buzka

Ja tyż siódemka, opis pasuje tak naprawdę doskonale, zresztą siódemki mają to do siebie, że interesują się często takimi rzeczami jak numerologia, interesują się tym kim są :) Ja uważam, że są pewne cechy, które ma się w potencjale i można je rozwinąć albo w dobrą albo w złą stronę. Można być świadomym swojej wartości, ale można też być zarozumiałym. Można być pełnym hmm... godności, a można być dumnym i nieprzystępnym. Fakt, że mam problemy ogromne z wyrażeniem emocji, ale jakoś sobie radzę, ale np. mój ojciec-też 7 zupełnie sobie nie radzi, jest jak kamień.