Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale nie pomagacie

macie nas gdzies

Polecane posty

Gość wcale nie pomagacie

8 razy prosilam juz o pomoc ale jak widze wolicie rozmawiac o innych sprawach..no trudno. a ja tylko chcialam zeby ktos mi doradzil fryzjera w Czewie

Gość halohalohalo
a gdzie to jest? Czewa?

Gość A może tu po prostu
nie ma nikogo z Czewy? :O (Częstochowy jak mniemam, mimo że nie znam waszego slangu).

Gość KIIK
Kochana, a jak mamy ci pomóc, skoro nie jesteśmy z twojego miasta? Nie miej pretensji!

Gość KIIKik
Kochana, a jak mamy ci pomóc, skoro nie jesteśmy z twojego miasta? Nie miej pretensji!

Wiesz, pomoc uzyskasz wtedy, kiedy sama pomagasz. Pomagasz? Pomagamy pomagamy. Ale jak ci mamy pomóc? Nie wiem co to jest Czewa. Moze to Częstochowa jak tu ktoś napisał, ale jak mamy się domyślić? Moze nawet mieszkanki tego miasta nie skojarzą skrótu CZEWA. Najwyraźniej nikogo tu nie ma z twojego miasta wiec skad mamy znac dobrych fryzjerów? Przesadzasz. Ostro przesadzasz. My naprawdę pomagamy. Kafeterianki to miłe, życzliwe i pomocne osoby. Naprawdę. Zapytaj się o włosy, o jakąś chorobę czy coś- odzew gwarantowany. Nie dziwię się, że nikt ci nie odpisuje na twoje pytanie. Wiecej szacunku;]

Gość zalezy jak kto na to
to jest zawsze tak ze jak sie wchodzi na temat juz istniejacy od dluzszego czasu wszyscy oleja ciebie i to twoje pytanie ... ;/ bo jest tam pare stalych osob i one miedzy soba gadaja a na innych i ich problemy nie patrza i to mnie zawszekurza i bedzie wkurzalo ... ;/