Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi987

pomocy jestem bezradna

Polecane posty

Gość blondi987

podniósł na mnie rękę raz ale to wystarczy, jestem w ósmym miesiącu ciąży jedno dziecko już mam i żadnych środków do życia :( bo dla mnie zawsze najważniejsza była rodzina. nie dokąd pójść nie mam na kogo liczyć. jeśli teraz jest tak to co będzie dlaej. wariuję już.dotąd była przemoc psychiczna "tylko" jakoś dawałam radę bo jestem silna psychicznie ale tego już nie mogę znieść jestem zniszczona, sponiewierana. gdzie mam szukać pomocy. przecież jak zwrócę się do jakiejś instytucji i powiem że raz mnie uderzył to mnie wyśmieją. ja już dłużej nie moge ................

Gość konstanz
Masz ciężką sytuację. Nie chcę cię dołowac ale jak raz cię uderzył to uderzy i drugi. W dodatku jesteś w ciąży! Co za dupek! Szczerze ci współczuję. Nie wiem co ci poradzic. Może jednak spróbujesz skontaktowac się z jakąś instytucją która pomaga kobietom. Może trafisz na kogoś kto będzie w stanie udzielic ci fachowej porady. W lokalnych gazetach powinny byc podane numery telefonów lub nawet i adresy. Szkoda,że nie masz gdzie iśc. Zawsze byłoby to jakieś rozwiązanie a tak to jesteś na niego skazana,przynajmniej na razie. Czy ty go kochasz? Czy możesz liczyc na pomoc rodziców? Czy masz pracę czy jesteś od niego zależna finansowo?

Gość jakby rodzina była
najwazniejsza to bys poszła do pracy a nie liczyła na faceta....to kompletny brak odpowiedzialnosci !!!! sama jestes sobie winna bo trzebabyło zatroszczyc sie o przyszłosc swoją i swojego dziecka i isc do pracy a nie teraz ryczysz ze nie masz srodków do zyca

Gość przeprowadzmy wiwisekcje
jakby rodzina była i to mowisz do kobiety w 8-m miesiacu ciazy?? z nieodchowanym drugim dzieckiem? na ktora maz podniosl reke?! gratuluje zrozumienia i empatii :O dziewczyno, sa na topiku Molestowanych namiary na organizacje typu Niebieskiej linii, poszukaj i sie zwroc nie zwlekaj!

wazne pytanie - uderzyl cie i.. i co? co potem zrobil , co powiedzial? jak zaaregowalas? czy czesto sie klocicie ? wystarczy pogadac i sprawdzic reakcje na rozmowe - aby wiedziec czy bedzie mogl to zrobic po raz kolejny wiec co bylo potem?