Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolpa

jak poznac faceta w internecie??

Polecane posty

Gość kolpa

czaty ? portale typu sympatia ?

Gość leila ali
linger ma racje. ja poznalam faceta w necie, bylo nam cudnie, po czym on bez powodu przestal sie odzywac, a ja siedze i rozpaczam:)

Zweryfikuję to, co napisałam powyżej. Można poznać faceta prez net, ale należy jak najszybciej przenieść tę znjomość do reala, bo jeśli zbyt długo znacie się tylko netowo, to kiedy facet nagle przestaje się odzywać, niestety jest bardzo bolsene. Poza tym można trafić na oszusta, tak jak ja trafiłam. Dltaego należy bardzo uważać, bo faceci najczęściej nie traktują tego typu znajomości poważnie.

\"Dltaego należy bardzo uważać, bo faceci najczęściej nie traktują tego typu znajomości poważnie\" moze dlatego, ze kobiety po miesiacu korespondowania potrafia napisac, ze sie w nas zakochaly?

Gość a po zobaczeniu
na żywo od razu przestają się kontaktować :classic_cool:

dziewczyno ale dlaczego przez net? nie mozesz w normalny sposob ? wg mnie to najgorsza forma tak przez net.to mi sie kojarzy z jakims biurem matrymonialnym! blee!

Gość ubmecpa
Ja zamierzam sie zarejestrowac na portalu randkowym i poznac dziewczyne. Na powaznie. Wiec nie ma sie czego bac, tylko uwazac, z kim sie pisze :D

Gość ubmecpa
A kompletnie nie wiem, jak mozna kogos poznac na czacie? Wchodzisz i co, pytasz czy jest ktos chetny na randke? To pytanie glownie do Lusesita de Milagros Dolores :P

Gość qqqqqqqqqqq
ja mialam chwytliwi, XXXDzagaLaskaXXX i sami zboczency pisali :o

ale ja wcale nie szukałam faceta przez net :D dla mnie to było absurdalne :P zaczęłam gadać z róznymi osobami i w ciagu dwóch miesięcy powstało ścisłe grono kilku osób :) potem rozmowy na priv i....spotkanie ❤️ zanim Go zobaczyłam to Go poznałam ;)

Gość kolpa
na chwytliwy, to ja w d.. mam takie poznawanie :P

Gość ubmecpa
czemu absurdalne? Poczulem sie jakos... dziwnie :(

Gość kolpa
w normalny też tam się poznaje.. tylko coraz więcej się słyszy, że ktoś kogoś fajnego poznał w sieci, stąd pytanie, zawsze jakas może droga. . MOŻE!

Gość leila ali
poznalam faceta w portalu randkowym, po tygodniu sie spotkalismy i otem spotykalismy sie dosc czesto.......... a teraz on sie nie odzywa. tak wiec to czy szybko przeniesie sie znajomosc do reala czy nie nie ma wplywu na ''powodzenie'' znajomosci

Gość ubmecpa
jak ktos ma odwage poznawac w realu i ma GDZIE, to droga wolna.

Gość kolpa
więc gdzie ??

Gość ubmecpa
Ja sie wlasnie decyduje na net, bo tez slyszalem, ze tyle osob sie w ten sposob poznalo. Trza dopomoc szczesciu :classic_cool:

Gość kolpa
byłam wczoraj na czacie - masakra!

Chyba wszystko zależy zatem od tego jaki jest ten poznany Ktoś, czy rzeczywiście chcę Cię poznać, czy szuka związku, czy tylko chce się zabawić. Jednak myślę, że to, iż ktoś się nie odzywa nie zależy od tego czy go poznasz przez net, czy w inny sposób, po przeniesieniu znajomości do reala wszystko jest już tak samo jak w innych przypadkach, a wierz mi, że przypadki nie odzywania się w innych przypadkach także się zdarzają.