Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolpa

jak poznac faceta w internecie??

Polecane posty

Gość leila ali
wiem ze mozna sie nie odzywac bez wzgledu na to gdzie znajomosc zostala zawarta, ale uwierz mi znajomosci z internetu znacznie rzadziej rozijaja sie w dluzszy zwiazek, a to dlatego ze wiekszosc ludzi szuka tam przygodnych znajomosci, mimo iz deklaruja cos innego, to wychodzi przy blizszym poznaniu, niestety. spotykalam sie juz z kilkoma facetami poznanymi w necie wiec wiem co pisze

Gość agnesina
Moja kolezanka wyszla za maz za faceta poznanego w czacie ale u nich bylo tak ze bardzo szybko sie umowili i potem juz caly czas spotykali sie w realu.

Znam przypadki, że po znajomościach w necie powstały małżeństwa, więc nadal utrzymuję, że to zależy od poznanej osoby.

Ja mialam przyjaciolke, ktora do wieku 32 lat nigdy nie mniala faceta [to znaczy miala tam jakies pogotowie seksualne, ale nie o takiego faceta chodzilo]. Do tej pory nikogo nie poznala, bo zwyczajnie byla niesmiala, malomowna cos w tym stylu. Dopiero jak ktoregos pieknego dnia zalogowala sie na randkach, na sympatii w;asnie za niedlugo poznala swojego mężą, z ktorym juz maja 2 dzieci i jest bardzo szczesliwa. Takich przykladow znam wiele, takze z autopsjii. Poznalam 2 swoich kolejnych facetow i kiku naprawde fajnych znajomych, a znajac swoj styl bycia trudno bylo by mi ich poznac.

Gość melanso
to zle trafialas leila ali. A moze mialas profil sugerujacy, ze jestes latwa. To oczywiscie tylko domysly. Sama tez rozpoczynalas znajomosc, czy tylko odpowiadalas na wiadomosci od facetow? Moze sama szukalas takich cwaniaczkow, pieknisiow, pewnych siebie, etc. Rozni ludzie sie tam oglaszaja.

Gość melanso
"to znaczy miala tam jakies pogotowie seksualne, ale nie o takiego faceta chodzilo" mozesz rozwinac, bo nie rozumiem

Gość melanso
Aha, miala gosci, z ktorymi laczyl ja tylko seks, tak?

Gość leila ali
melanso: źle trafialam, bo mialam normalny profil niczego nie sugerujacy. faceci z ktorymi sie umawialam byli rozni, niektorzy do mnie pisali, do innych ja pisalam. nie mam jakis wygorowanych wymagan i nie szukam ksiecia z bajki. po prostu oni chyba mieli inne oczekiwania co do naszej znajomosci, za bardzo chcieli wszystko przyspieszyc, chyba mysleli ze jak sie dziewczyna loguje w serwisie randkowym to jest zdesperowana i zgodzi sie na wszystko byle tylko miec faceta. no coz... ja do takich dziewczyn nie naleze

ja poznalam swojego ex chlopaka na czacie na wp. Zerwalismy ze soba, bo on stweirdzil ze do siebie nie pasujemy. Potem chcial do mnie wrocic i przez -pol roku dzwonil i byl taki milusny. Jakbym nie wychdziala za maz w tym samym czasie na pewno dalabym mu druga szanse. Do tej pory jestesmy dobrymi znajomymi. Meza poznalam na msn.

Gość erlo
ludzie moga miec pecha, zarowno w necie, jak i w realu. Albo podswiadomie przyciagaja takich ludzi, a nie innych. Skoro wielu osobom udalo sie poznac wartosciowych ludzi, to jednak ten Internet nie jest taki zly i nie szuka sie w nich tylko seksu.

Gość gość
polecam bezpłatny portal randkowy dyskoteka.co ;)

Gość gość
a ja polecam dla samotnych pl :)

Gość gość
Ja poznałam mojego obecnego jak i byłego mężczyznę w internecie, na żywo jestem zbyt nieśmiała, by gadać na luzie z facetami, więc gdyby nie internet to do dziś byłabym starą panną.

Gość seerf
Poznałam tam bardzo fajnego chłopaka. Na razie jesteśmy przyjaciółmi ale skrycie liczę na coś więcej. Nigdy nie przypuszczałam, że na necie można poznać takich super ludzi! Polecam tez portal www.chcepoznac.pl – naprawdę warto!

Gość gość
Chociażby tutaj: http://szybkiczat.pl/ Ja czasem wieczorkiem zajrzę na czat i zawsze z kimś miłym rozmawiam ;) Da się poznać fajne osoby!