Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minini

samotne matki są takie ? w jaki sposób uprawiacie seks ?

Polecane posty

Gość ja też jestem samotną matką
Od prawie roku jestem sama, bo mój mąż również się nie sprawdził ani jako mąż ani jako ojciec, mimo, że mam oczywiste braki w zakresie seksualnym, to NIGDY "nie dałabym dupy" zajętemu facetowi! Przelotne znajomości też dla mnie nie istnieją, dlatego cały czas żyje w celibacie i poczekam, aż znajdę faceta z którym będę chciała się związać na stałe. Nawet na randki nie latam co rusz z innym facetem, bo mimo, że mój syn ma kilkanaście miesięcy to kiedyś byłoby mi przed nim wstyd. Chce być dla niego wzorcem, dlatego nie zachowuję się jak nastoletni podlotek.

przerażacie mnie! to znaczy że mój facet tez mnie zdradzi? albo już to zrobił...wszyscy są tacy? To okropne, jak o tym pomyslę

Gość taka jedna samotna mama
ja też jestem samotną matką--> nie bardzo wiem o co Ci chodzi z tym wstydem przed synem, w sumie to Twoja sprawa z kim sypiasz, chyba, że w Twoim otoczeniu są ludzie którzy o tym potem wszystkim opowiedają, ktoś zapamięta to i za naście lat powie Twojemu synowi:) I nie zarzekaj się że coś jest nieprawdopodobne! Wierzyłaś pewnie, że dobrze wybrałaś męża, a jednak to był błąd. Więc nie możęsz być pewna swoich wyborów, intuicji i postanowień. Matyldo, nikt nie mówi, że tak jest. Tylko pamiętaj o prawdopodobieństwie.

I tu Cie zdziwię, od początku wiedziałam, że mój "ukochany" jest nieodpowiedzialny, po cichu liczyłam, że kiedyś się zmieni, miłość do niego była tak wielka, że chciałam być z nim za wszelką cenę, mimo, że wiele razy mnie skrzywdził, dopiero jak się okazało, mój synuś dał mi siłę, która pozwoliła mi się wyzwolić z tego chorego związku. A jeśli chodzi o wstyd, to mam w nosie co inni będą mówić na mój temat, chcę być ok przed samą sobą, chcę wiedzieć, że jestem dla małego wzorcem, może kiedyś się dowie jak wyglądało moje życie może i nie to nie jest istotne, istotne jest to jakimi zasadami sie kierujemy i co wartościowego możemy przekazać naszym dzieciom!

Gość taka jedna samotna mama
ja też jestem samotną mamą --> właśnie o to mi chodziło, że co to Cię obchodzi co ludzie powiedzą. A syn będzie szczęśliwy gdy Ty będziesz szczęśliwa. Każdy robi tak żeby było dobrze, Ty tak, ja tak. marzenna, w kim i w jakim kierunku?

Przepraszam, gdzie tu nienawiść?

Gość j,hvjhvjv
gardze sanmotnymi matkami które daja dupy zajetym facetom .. bo na cudzim nieszzcesciu swojego nie zbudują kżywdzac kogoś innego.. widocznie jeszcze zycie im za mało dokopało do dupy zeby to zrozumiały a wszystko co sie robi to to kiedyś wróci

Gość pamiętajcie...
pamiętajcie, że jesteście wzorem dla własnych dzieci. Kiedyś i one będą mieć mężów, żony...Chcecie by wierzyły, że takie układy i układziki są normalne..? Czy mogłabyś patrzeć na nieszczęśliwą, zdradzaną przez męża córkę..?

Gość gadu-99
Kobiety - seks tego wam brakuje, gadanie o dzieciach to jest zasłona, szukajcie i róbcie seks ! I nie patrzcie na faceta w łóźku jak o kandydacie na męża, ma być dobry seks i wam też z nim dobrze, i tak ustawcie żeby bezpiecznie, miło i dyskretnie ! Powodzenia !

Gość single mommy
I'm single mum for over 2 years now and I don't have a sex life. That's my decision and I don't have any plans to change this situation.

Gość Nansnshsjs
Hahahahahaha. Angolka sie znalazła hahahahahaha dobre.....

kurwa ale farmazony!!! jesli kobieta jest sama z dziećmi,to musi od razu skakać na każdego faceta??? jeśli ktoś jest kurwą to skacze nawet mając stałego partnera... moja mama od 34 roku życia jest wdową,teraz ma 50 lat i od śmierci ojca nie miała żadnego partnera i jakoś żyję bez seksu... a jeśli chodzi o masturbację,to w małżeństwie też się zdarza-to jest OK,ale jak już jest samotna matka to jest wielkie hallo!!!

Gość Nxndindnd
A skąd wiesz ze nie miała? Bo ci powiedziała???

Gość single mommy
I know many people who live without sex, is that weird?

Gość pragnienie za marzenie
moja znajoma powiedziała mi kiedyś, że jej syn jest jedyną miłością jej życia i ona nigdy z żądnym facetem nie ułoży sobie życia, to już trwa ponad 7 lat :O smutne, bo na prawdę super babka a tak jej na mózg rzuciło, biega z tym dzieciakiem do kościoła co dziennie, chce by został księdzem a ona sama < ma 32 lata > jest bardzo związana z kościołem i wydaje mi się, że ona po prostu oddała życie w ręce Boga i tak jest jej dobrze. każdy robi jak chce

Gość borysek998
Witam jeśli któraś z Wasz czuje się samotna i brak jej sexu proszę pisać Borys borysek998@wp.pl