Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2007 ... ja mojego zabiorę do kina niech ma :P potem kolacja i... a Wy? jakie macie plany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do kina Napisano Wrzesień 23, 2007 jakiez to banalne:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biCZ Napisano Wrzesień 23, 2007 ja tacie buty wypastuje, niech ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkWater 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 Boze.... dobrze ze mi to przypomnialas....:O na smierc zapomnialam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2007 :D ale sam sobie film wybierze, pozwolę mu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 jak to nic??????? ja juz krem do depilacji nóg kupiłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruchający gołąb 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 Luśka, ale Ty dobre serce masz.... a ja byłam na koncercie dody dzisiaj :D :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 nic....a nic... :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2007 na koncercie... Dody...?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruchający gołąb 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 nooo..... chyba zacznę ją lubić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca burgerem 1992 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 doda to juz krowa stara. a dzień chlopaka jest tak samo bez sensu jak walentynki. durny sztuczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słodka Juleczka Napisano Wrzesień 23, 2007 ZAPOMNIAŁAM!!!!! proszę pomóżcie!!! Co mam kupić mojemu 26 letniemu chłopakowi??? Jest prawnikem i nie ma jakiegość szczególnego hooby poza swoją pracą... Więc nie mam pomysłu... PLEASE HELP!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*błyskotka* 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 to ja już nie wiem, kiedy jest zień chłopaka - są chyba już ze 3 terminy :O 30 września, 4 października, i jeszcze słyszałam coś o kwietniu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 Słodka Juleczka...mam ten sam problem:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez chce wiedziec Napisano Wrzesień 23, 2007 a kiedy dokladnie jest ten dzien - w przyszla niedziele? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słodka Juleczka Napisano Wrzesień 23, 2007 Hmmm... szkoda,że facetów nie ma... Niech sami powiedzą co chcą dostać, a nie nam takie problemy zostawiają:D Żartuję oczywiście... Kompletnie nie mam pomysłu... A kino to chyba zbyt banalne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleksiaaa Napisano Wrzesień 23, 2007 nie mam faceta:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kino nie jest banalne o ile Napisano Wrzesień 23, 2007 to zawsze on płaci a tym razem jego kobieta :):):) dobry pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bronek987 Napisano Wrzesień 23, 2007 ja chce calonocny wypad do night clubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słodka Juleczka Napisano Wrzesień 23, 2007 Może lepiej kolacja przy świecach, a później deserek z bitą śmietanką w łóżeczku... Co myślicie??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kino nie jest banalne o ile Napisano Wrzesień 23, 2007 no...no...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słodka Juleczka Napisano Wrzesień 23, 2007 Mysle, że mój misiu z opcji 2 będzie bardziej zadowolony:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet taki se 1 Napisano Wrzesień 23, 2007 czemu baby zapominaja o dniu faceta? ale jak ktos w dniu kobiet kwiatka nie da do koniec świata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słodka Juleczka Napisano Wrzesień 23, 2007 Dlatego, że nie wiadomo do końca kiedy on jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2007 ja pamiętam :D zresztą mój chłopak ma zawsze swój dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iskierka ego Napisano Wrzesień 23, 2007 DZIEŃ CHŁOPAKA chryste kto wymyślił tą głupotę?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach