Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczonaaaaa...

schudlam i stracilam cycki

Polecane posty

Gość taaa mhhm
co Ty gadasz?! Chyba spotykałaś samych palantów a nie facetów. Facet patrzy na ogół. Kto woli sztuczne twarde jak kamień cyce a nie naturalne? Spoko one może i dobrze wyglądaja ale nic poza tym. No ale jeśli masz mieć zmarnowane życie przez to że będziesz się zamartwiać to zrób sylikony :O

Gość taaa mhhm
ja nie wiem ale dziewczyny na tym topiku bardzo chwaliły ten masaż + krem powiekszający czy jakis tam i może coś zdziałasz także nie zamartwiaj sie a zacznij coś robić.

Gość Zrozpaczonaaaaa...
Chce byc kobieca, a z takim biustem na pewno nie bede..:(

Gość taaa mhhm
ja nie stoswałam tego masażu nie potrzebuję C mi wystarcza

Gość Znawca tematu habilitowany
Po dogłębnej analizie twojego tematu i tudzież napisanych postów i odpowiedzi muszę z całą pewnością i stanowczością powiedziec: przegrałaś życie :(

Gość Zrozpaczonaaaaa...
Cholera, uwazacie ze sa jeszcze tacy faceci dla ktorych niewazny jest duzy albo chociaz sredni biust?

Gość Zrozpaczonaaaaa...
Wiem ze przegralam zycie...

Gość a pewnie
oczywiscie, ze sa :D przyklad moj maz :) a mam 80aa

Gość Zrozpaczonaaaaa...
No tak tylko ze on juz jest zajety..;)

Gość ale w sumie jak miałąś
wczesniej 70B to to i tak były pryszcze... jakbys z 85D przeszła na 70A to rozumiem...

Powiem tak.. nie jestes moim zdaniem warta zainteresowania.. wiesz dlaczego?! Bo uwazasz ze jedynym twoim atutem są piersi .. no kurwa.. jesli chcesz sie wiązac z neandertalczykiem to zwracam honor.. ale w innym wypadku walnij sie w łeb. Mam przyjaciółkę... piersi chyba mniejsze niz A. A działa na mnie tak neisamowicie... po prostu szaleję za nią. Jest neisamowicie inteligentna, ambinta, wygadana, posaida duzą wiedze na rozne tematy, ma super figure.. I myslisz ze to ze ma piersi A cos zmienia!? No kurwa.. po co mi laska z miseczka C jak w innych kwestiach jest licha!? Dziewczyny.. prosze was.. Wezcie pierwszy ciezki przedmiot ktory macie pod ręką.. i sie porządnie walnijcie w głowe!

Gość Zrozpaczonaaaaa...
No wiem ze nie byly duze ale teraz w ogole ich nie mam...:(

Gość Zrozpaczonaaaaa...
Nie mam zadnych atutow, wiec licze chociaz na biust i szczupla sylwetke :(

Gość Zrozpaczonaaaaa...
Ale ja nie mysle o tym zeby miec super duzy biust, chce go po prostu miec.

Gość a pewnie
kup sobie dobre push upy i odwroc uwage od tego drobnego mankamentu noszac obcisle spodnie czy krotkie spodniczki, do tego fajna fryzurka, makijaz i usmiech.. ja latami zamartwialam sie moim biustem byl 75B, a po ciazy i karmieniu 80c stal sie 80aa i co?!! mimo tego biust wierz mi, ze otrzymuje rozne oferty kaw, spotkan itd, gdy w poblizu nie ma mojego partnera..czyli jedno nie tylko to sie liczy :)

Gość a pewnie
tez drastycznie schudlam do wagi sprzed ciazy, ale wcale nie mialam takiego zamiaru waze 57,8 kg przy 176 cm wzrostu i wydaje mi sie, ze ciut za malo, te 5-6 kg na pewno polepszyly by wyglad mojego biustu, ale mam taka przemiane materii, ze i tak, a by te wage utrzymac musze jesc do 3-4 porzadny posilek, bo schudlam juz raz do 53 kg i to bylo straszne :(

Gość Zrozpaczonaaaaa...
No dobrze przyznaje chce miec wiekszy biust niz wtedy zanim schudlam. Bo on tez byl mizerny.

Gość Zrozpaczonaaaaa...
Ale push upy to takie oszukiwanie...To i tak predzej czy pozniej wyjdzie na jaw. Krotkie spodniczki to dobry pomysl...ale nie bede w nich wygladac zbyt krzykliwie?

Gość Zrozpaczonaaaaa...
To jak ty schudlas po ciazy to chyba powinnas sie cieszyc, bo po ciazy ,z tego co wiem, sie tyje....

Gość a pewnie
ale to bylo cos za cos.. jak u ciebie cycki za wage

Gość Zrozpaczonaaaaa...
No tak. Masz racje. Ale jednak podziwiam Cie. Bo to chyba nietypowe byc szczupla po ciazy.

Gość a pewnie
ale mile dla mojego ego :D

Gość Zrozpaczonaaaaa...
Pewnie nie mozna miec jednoczesnie szczuplej sylwetki i duzego biustu...Szczegolnie jak natura nie obdarzyla Cie zbyt szczodrze...Czyli mam na to przymknac oko i nie martwic sie? Chyba nie potrafie

Gość Zrozpaczonaaaaa...
Ale czy dla waszych facetow biust naprawde sie nie liczy? Przeciez kazdemu facetowi podobaja sie cycate babki nawet gdy tego nie mowia otwarcie. I ogladaja sie za takimi

Gość antekkk
jak jestes szczupła to z małym biustem nie wyglądasz źle. A lepiej być szczupłą z małym biustem niż grubą z większym.

Gość Zrozpaczonaaaaa...
Dzieki...Wezme to pod uwage