Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommy87

Co mam zrobić dalej? Pomocy ...

Polecane posty

Gość disco mama
Jest źle ale mogło być fatalnie. Musisz zrozumieć to co ona czuje jest upokozona bo nie czuje sie najwazniejsza, pewnie kochasz ja bardzo i załujesz ale naruszyłeś jej zaufanie nie pierwszy raz i poprostu ona tego nie wytrzymała. Kobiety reaguja inaczej niż Faceci podchodzą do wszystkiego emocjonalnie i zazwyczaj bardziej impulsywnie. Namiesałeś nieźle ale mysle, że nie wszystko straone musisz przede wszystkim przyznać się przed samym sobą, że źle zrobiłeś i pokazać jej że to był głupi występek nie świadczący wcale, że Ty taki jesteś. Druga sprawa to czas, pokaż jej, że Ci zalezy ale nie narzucaj się bo to nic nie da a może jeszcze bardziej zaszkodzić. Oprócz czasu potrzebne bedie Ci szczeście i wsparcie innych, bo wide masz słabą psychikie skoro nosisz się z myślami samobójczymi. Bądz silny tylko tak wygrasz tą sprawę. Wiem co mówię z zawodu jestem psychologiem głowa do góry

Gość gałgamator
co zabiłeś sie już heheheheheh boże ludzie jakie wy macie głupie problemy przeciez to smieszne .. odwaliłes kaszane a ona cie nie kocha wiec co tu dalej myslec popłaczesz dwa ni moze trzy hhe i zyj dalej myslisz ze ona bedzie płakac dłuzej skoro zrywa o taki bzdet ? moze ona cie nie kochała a ty sie rozzalasz nad sobą, na swiecie jest duzo innych lasek wiec co tu płakać

Gość disco mama
gałgamator to jakis (...) nie słuchaj go najwidoczniej to jaks dzieciak sukajacy rozrywki szydząc z ludzi na forach

Gość gałgamator
buahahahahahahahahahahahahahhahahahahhaahahahahhahah :]:]:]:]:]:]:]:]:] wez co ty piszesz dico babo ogar ogar co profesor jestes jakis czy cos, monopol na wiedze masz yyyh

Gość mała stokrotka
dziwna dziewczyna, to nie miłość nie przejmuj sie

Gość agaagrafka
zabij sie zabij sie hehehe załosne, jak juz masz takie glupie problemy tu pisac to sie naprawde zabij, w czym ty problem widzisz zerwała to zerwała odwaliłes fakt ze nie powazie ale jednak widocznie jest bardzo wrazliwa, a ty jestes glupi ze przez zwiazek tego nie widziałes

Gość fryzjerkaONa28
nie łam sie widac ona też nie dorosła do zwiazku ty tez nie skoro robiłes cos takiego, typowy facet licze ze sie zmienisz moze wtedy da ci szanse

Gość fryzjerkaONa28
a jak nie to trudno zyje sie dalej ona napewno juz dawno o tym wie i nie prejmuje sie skor zerwała

Gość strzel sobie w głowe
no nic pozostaje Ci albo śmierć albo walka heheeh walcz wal walcz

Gość strzel sobie w głowe
już ? hehehe

Gość uuuummmmaaaaaa
mam podobnie tylko w drugą strone tylko że on mnie zdradził a ty jej nie

przepraszaj..i daj jej czas... pokaż jej że naprawde na Ciebie zasługuje... ona straciła do Ciebie zaufanie, nie dziw się że tak reaguje.. obraża Cię, pisze ze sie brzydzi Tobą bo jest zraniona.ma złamane serce...