Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommy87

Co mam zrobić dalej? Pomocy ...

Polecane posty

Gość jak to nie zdrada
no to kula w "łep"

Gość jak to nie zdrada
tu trzeba chłopa a nie pajaca

Gość jak to nie zdrada
nie, on chce sobie palnąć w "łep"

Gość hihih ale wiesz
a dlaczego nie?? faceci maja tak ze puki nie pozaluja robia pierdoly

Gość tommy87
jednak tu nie znajde pomocy ... potępiaie mnie za moje głupie zarty a co robicie, nie staracie sie zrozumiec człowieka postawic sie w jego sytuacji ja juz zapłaciłem za swoje winy teraz próbuje to odbudować bo jak tu sie poddać skoro to prawdziwa miłość, jeśli nie moge być z nia to nie chce życa ale co to za santaz, odejde cicho

Gość hihih ale wiesz
no kurwa chce ci pomoc a ty udajesz ze nie widzisz czy co??

to co, jak pierwszy raz dawała mu szansę to do niego nie dotarło? musiała go jeszcze raz za rękę złapać i z nim zerwać, żeby zrozumiał jakim jest kretynem? mi też by się nie chciało takich podstawowych rzeczy tłumaczyć po kilka razy. Dziewczyna do niego wróci, a jemu po jakimś czasie znowu zacznie brakować pogaduszek na czatach. Może tylko będzie bardziej z tym uważał

Gość wazny gościu
próbuj i walcz zawsze trzeba walczyc jesli Ci zalezy i tak kochasz. Myśle że sie pogodzicie bo miłość to coś wiecj. Trzymam kciuki jak sie uda napisz

Gość tommy87
zapłaciłem ... i co ma przez to stracic kobiete która kocham . któa chciała mi urodzic dzieci z która byłem zawze ? to ma byc az taka wysoka ena ? i co dalej ... a co do przesłania topiku do niej co to zmieni nierobe tego na pokaz ale by uzyskac pomoc i waszą opinie, narazie to niektórzy zachowuja sie tak jak ja kiedys na tym piep**** czacie .. robia sobie głupie zarty

Gość ggggggggggggggggggggg
dasz rade :) czasu na wszystko trzeba

ok, to Ci poradzę uważam że za swoje winy NIE zapłaciłeś. Robisz z siebie ofiarę i nieszczęśnika, a to Twoja dziewczyna jest ofiarą Twojej głupoty i bezmyślności. Ona, chociaż była niewinna, płacze pewnie po nocach i nia ma co ze sobą zrobić. Postaw się w jej sytuacji: ona chciała być z Tobą do końca życia, chciała urodzić Ci dzieci, a Ty ją oszukałeś, zawiodłeś, postąpiłeś dziecinnie i głupio. Dlatego to ona jest pokrzywdzona, a nie Ty. Ty musisz wypić to piwo, które naważyłeś. Jedynym wyjściem z sytuacji jest skrucha, której nie okazujesz, bo ciągle piszesz jak bardzo ją kochasz i jak ona może przekreślić to co was łączyło. Jeśli będziesz cierpliwy i z daleka będziesz jej ciągle pokazywał, że bez względu na to, co ona zrobi, Ty zawsze będziesz na nią czekał, to może Ci wybaczy w końcu. Ale musisz wziąć na siebie 100% win, nie tłumaczyć się i cierpliwie czekać

daj jej czas jesli to prawdiwa milos to edie trwac dlej czas leczy rany pokaz jej ze otrafisz, bedzie trudno bo zawiodłs juz wczesniej

Gość mamrokowate cos
przejdzie jej, tylko nie wiadomo kiedy. Jesli to MIŁOŚĆ to bedzie dobrze

Gość tommy87
napiała mi ,,dobra nie przyznajesz sie to sie zamknij ;/ nie odzywaj sie,nie pisz,nie dzwon,nie nachodz mnie,bo podejme odpowiednie kroki ;/ daj mi spokoj i nie zatruwaj mojego pieknego zycia,ktore wciaz stoi otworem... brzydze sie Toba,Twoimi czynami,zaluje,ze byles moim pierwszym... zaluje tych 20 miesiecy... ale coz.. czlowiek uczy sie na bledach.. nie bede rozmawiac z kłamca... tchorzem,ktory nawet jaj nie ma zeby powiedziec prawde,tlyko pierdoli coraz wieksze sciemy ... teraz zegnaj juz na zawsze :)" bez niej życ nie bede to koniec, mysle ze ma tyle odwag by skończyc moje marne zycie

Gość mamrokowate cos
powalilo cie czlowieku, nic sobie nie rob. Skoro ta laska tak napisala to olej ja. Jej decyzja nie zmienisz tego ale nic sobie nie rób, zycie przed tobą, jesli nie mozesz zyc z nia a ja tak mocno kohasz to zyj dla niej

Gość margoooooooo
nie daj sie temu, walcz musi byc nadzieja zawsze jest. Miłośc przetrwa wszystko, nawet zdrade. Piszesz ze to glupie zarty ale pomysl jak ona sie czuje. Rozumiem Cie i mam nadzieje ze sie zmienisz po tym wszystkim zycze ci zebys sie zmienił dla niej dla tej twojej jedynej bo chyba tego wlasnie chcesz najbardziej

daj mi gg tej dziewczyny moze poslucha obcej osoby. czasami to jest wyjscie. nie powinna odrazu zrywac z tobą. czy to miłosc moze ona ciebie nie kochała ? a moze była zmeczona ie wiem o ci w sumie poradzic

Gość zdradziłes
zdradziłes ja w pewien sposob bo ufala Ci. Jli ja ochasz to sie nie poddawaj bo mysle ze i ona kocha Ciebie, miłość tak łatwo sie nie kończy a jesli sie skończyła to to nie była miłoc

Gość fajka pokoju
beznadziejna sytuacja ale ja byłem w gorsej i mi sie udło, ja naprwde zdradiłem swoja laske ale mi wybaczyła bo rozumiałem ze juz ma to co kocham i to mi nie potrzebne jednak rozstalismy sie na kika miesiecy ale wkoncu dała mi sanse kolejną i teraz jst moja zona hehe no i bobas w drodze mam nadzieje ze bedziesz miec tak samo

mówiłam że masz okazać skruchę. A Ty się nawet do winy nie przyznajesz, tylko coś ściemniasz? Nie tędy droga... I jeszcze te tanie gadki o tym że chcesz ze sobą skończyć. Rozumiem że nie omieszkałeś jej o tym poinformować?

Gość gruba belka87
Jednak pamietaj nie zawsze jst tak jak sie chce, moze to ci pisane moze to jednak nie ta moze to specjalnie los prawił bo jest gdzies ta lepsza dla ciebie pisana? musisz to przemyslec jsli ja kochasz i to jest ta miłosc prawdziwa to jsli ona ci nie wybaczy bedie ci ciezko do końca zycia

Gość tommy87
przyznaje sie ze to moja wina, wiem ze ja wzysko zepsułem ale teraz che to naprawi, nie jestem silny na tle zeby dac sobie rade z tym ze ona mnie juz ie kocha .. napisała mi ze mnie juz nie kocha czy to mozliwe by miłoc pryła tak nagle z dnia na dzien ?

Gość gruba belka87
wiesz co to z jej strony hyba nie była miłoc :/ albo nie dorosła tez tak jak ty, ty jstes glupkiem robiac takei reczy ona dzieckiem odkochucjac sie tak nagle.

Gość agniesia11998855
typowy facet :/ ale z wami zle , bez was jeszcze gozej zrobiles zle ale bez przesady mysle ze czas wszystko wyleczy ale wstydz sie ze to co robiles to glupie, chcialbys zeby ktos tak potraktowal cieibe jak ty inne diwczyny ? po co ci to bylo? dla jaj ? chyba sam ich nie masz skoro to robiles a co do dziwczyny staraj sie i przyznaj do bledów mysle ze ci wybaczy skoro to wielka milosc przynajmniej powinna bo kocha sie to przez cos sie najmocniej cierpi

Gość nadziejkanadzieji
dziwie sie tej dziewczynie troche ze to jest powodem ale wiesz piszesz ze to twoj nie pierwszy raz wiec nie wiem ale mysle ze jej przejdzie jesli kocha to wybaczy

Gość analfabeto glupi
naucz sie pisac jestes do niczego i idz do piachu, zalosny pedale