Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommy87

Co mam zrobić dalej? Pomocy ...

Polecane posty

Gość tommy87

Próbowałem już wszystkiego może tu znajde tak potrzebną mi pomoc. Byłem z moją dziewczyną prawie 2 lata. To była wielka miłość - zupełnie jak z najlepszego romansu. Magiczne poznanie, chwile spędane razem... zakochałem sie od pierwszego wejzenia. Wszystko było cudowne, każda minuta spedzona razem z nią. Niedługo miały minąć nam dwa lata a ja wszystko zniszczyłem. Jak ? Przez swoja głupotę. Miałem coś w sobie takiego, że lubiłem robić różnego rodaju głupie żarty - dziś wiem, ze to mało dorosłe i poprostu głupie. Wchodiłem na czaty, zakładałem ogłosenia towarzyskie - ale nie po to by zdradać moją ukochaną, lecz dla robienia głupich żartów. Umawiałem sie niby z jakaś dziewczyna ale nie pzychodziłem na spotkanie, oferowałem niby pieniądze ale nigdy sie na spotkaniu nie pojawiałem, były to głupie żarty zerujące na naiwności dziewczyn. Jak teraz na to parze to była głupota. Wiecie co jest najgorsze, że gdy moja dziewczyna sie o tym dowiedziała to mi wybaczyła dała jeszcze jedną sansę - uwierzyła mi, ze to były tylko żarty i to nic nie znaczy ... ale widać moja głupota jeszcze nie mineła. Znów robiłem to samo, poprostu zartowałem z ludzi i ich naiwności. Nasz zwiazek kwitł, jezdzilismy raem na wakacje, spędzalismy kazdą chwile razem, swój pierwszy raz ona przezyła właśnie ze mną. Kochaliśmy sie do szaleństwa bylismy zawsze brani za przykład jako wzorowa para. Kochałem ją i pomimo tego co sie stało kocham nadal. Kocham bo wiem, że na świecie przez całe nasze życie trafia sie jedna miłość, jedno płomienne uczucie. Ale zepsułem wszystko. Podczas jednego moich zartów moja dziewczyna podszyła sie pod "ofiarę" i podąła numer ja zadzwoniłem w celu umówienia sie a raczej wystawienia tej osoby a tu nagle słysze ze to moja dziewczyna ... nakryła mnie na głupim żarcie i wzieła to na powaznie, zarzuciła mi zdrade i oszukiwanie mnie ... ale wierzcie mi nigdy jej nie zdradziłem ... nigdy, bo takiej miłości sie nie zdrada. Moja głupotą było tylko robienie tych głupich kawałów ... zarwała ze man przywiozła mi moje reczy oddała wszystko ... poblokowała mnie nie chce odpierać telefonów ... co ma zrobić ... Kocham ja ... mówi mi ze sie nigdy nie zmienie ... a ja poraz kolejny ja zawiodłem ... i nie moge je w zaden sposób udowodnic ze to głupie zary były. Co ma zrobić? Czy mi kiedyś wybaczy. Tak mocno ją kocham, zawsze byłem wierny ale ona w to nie wierzy. Pomocy !!!!

dala Ci szanse i ja zmarnowales. Zawiodla sie na Tobie i mysle,ze juz nie chce z Toba byc, dltaegotez musisz sie z tym pogodzic.

Gość tommy87
Jak moge sie pogodzić z utratą jedynej osoby na świecie którą kocham ... co ma zrobićby ja odzyskać ... moja wina są głupie zarty nie zdrada ...

Gość masz za swoje
pomysl co czuly panienki nakrecane przez Ciebie, takiego masz malego fiutka ze reperowac swoje ego musisz? masz za swoje i nie marudz

Gość tommy87
ale dopiero do mnie teraz dosło ze robiłem potwornie .. zasługuje tylko na potępienie ... bo zrobiłem zle to juz koniec skreslony na zawsze i bez szansy na miłość ?

Gość agata mor.
Jeśli ją tak naprawde kochasz to walcz, pamiętaj, że nadzieja zawsze umiera ostatnia. Odczekaj i spróbuj ponownie. No i najważniejze przestań odgrywac tą głupotę

Gość uważasz że byłeś wspaniałym
facetem ? co z tego że okazywałes uczucia swojej dziewczynie, skoro nie szanowałeś innych kobiet ? albo jets się uczciwym i zawsze się postępuje słusznie albo nie wg Ciebie co niby Twoja dziewczyna miała sądzic o Tobie ? które Twoje wcielenie miała uznawac za to prawdziwe ? to w, którym jej słodziłeś i byłes dl aniej miły czy to, które okazywałeś na czatach ? w ogóle się jej nie dziwię, gdyby mój facet zachowywał się podobnie to nie czekałabym na żadne wyjasnienia ale od razu zakończyła znajomośc nic Cię nie tłumaczy....nudziłeś się więc znalazłeś sobie "wyrafinowaną formę rozrywki" płytki jestes ot co....

Gość fikusia27
każdy popełnia błedy Ty zrobiłes o jeden za duzo ... staraj się bo to ci pozostało, jesli ci wybaczy to dobrze ale nie licz na wiele. Straciła do Ciebie zaufanie a to bardzo trudno odbudować. Jeśli uwazasz ze to ta jedyna to sie nie poddawaj. Ale licz sie i z tym że nic nie wkórasz

Gość margoooooooo
robiłes głupie zarty i to sie zemściło na Tobie, ale uważam że to nie jest powód do zakończenia związku. Wkońcu jej nie zdradziłeś

jezeli ona juz podjela ostateczna decyzje to raczej nic nie wskurasz. Pamietaj,nic na sile,moze ona juz ma dosc tego zwiazku i nie chce juz go kontynuowac. A swoja droga, dlaczego czasami tak jest,ze ludzie doceniaja cos dopiero jak to straca??

No nie. Nie zdradził. Tylko robił wredne i głupie kawały innym dziewczynom. Ale to pewnie byla wina tych dziewczyn.. bo to zle kobiety były:P

może i jej nie zdradził, ale skoro został dwa razy przyłapany na oszustwie to niby jakie podstawy ma partnerka by nadal mu wierzyc ? zresztą sam odpowiedz sobie na pytanie po co były te dziecinne zagrywy na czatach ? chciałeś sobie udowodnic że mozesz miec każdą ?! gdybyś naprawdę kochał swoją partnerkę nie czułbyś potrzeby dowartosciowania się kosztem innych kobiet

zresztą sam pomysl jak byś się poczuł gdyby Twoja dziewczyna chciała udowodnic sobie swoją atrakcyjnośc i "kolekcjonowała oferty spotkań" proponowane przez innych kolesi ? nadal uważałbyś to za jej "nieszkodliwe" hobby ?! jest takie przysłowie: " Nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe"

Gość jak to nie zdrada
a co to jest? Zdradziłes jej uczucia, zawiodłeś zaufanie-a to właśnie rodzaj zdrady....a nie tylko wtedy jak sie z kimś wypurasz!

Gość tommy87
popełniłem bład ... może własnie taki szok taki kop w morde musi uświadomiś ze robi się zle. Głupie zarty zniszczyły wszystko, najgorse jest to ze cudna miłosc rozpadła sie nie przez zdrade tylko moja głupotę ... gdy do niej dzwoniłem to powiedziałą ze mnie bedzie zawsze kochac i jest zakochana ale tak dalej byc nie może ze to koniec

\"to juz koniec skreslony na zawsze i bez szansy na miłość?\" Szansa już była .Wcześniej. I niczego Cię to nie nauczyło. Sorry Winnetou. :)

też nie chciałabym być z kimś takim jak ty. Nie dziwię się, że nie chce cię znać. Daj jej żyć i korzystaj z tego, że możesz sobie teraz jaja robić z naiwnych panienek 24 h na dobę.. dała ci szansę na poprawę, a ty miałeś to w dupie. Teraz ona ma w dupie ciebie. I dobrze.

najpierw nabijałeś się z naiwnych panienek w necie teraz te naiwne panienki prosisz o pomoc i radę..... pajac z Ciebie i tyle, dziecinny i niekumaty

Gość pijaczek sobie mały
daj sobie spokój świat pełen jest innych dziewczyn nie ta to inna, no chyba, że ta to ta jedyna Staraj się ale jak ktoś tu juz napisał nic na siłe. Jeśli ona powiedziała że cie zawsze kochać bedzie to jest nadzieja, czas leczy rany wszytkie ale na te najwieksze duzo trzeba, ludzie sobie gorsze rzeczy wybaczają jesli sie kochają wszystko teraz zalezy od niej niestety ty juz nie masz nic do powiedenia

Gość jestes kretynem....
dobrze ze cie zostawaila! takiego jak ty to kazda normalna by kopnela w dupsko albo przywalila w ten pusty łeb, oszolomie! napisz moze jak sie nazywasz by inne kobiety na przyszlosc wiedzialy kogo unikac jak ognia-ulatwisz im i sobie zycie niedojebie....

Gość jak to nie zdrada
poza tym dla mnie, osobiście, głupota jest takim samym przeciwskazaniem do związku jak zdrada. Co to za przyjemność być z głupcem? Zresztą jakieś symptomy choroby psychicznej....idz się lepiej przebadaj. Pomyślała sobie panna "po co mi głupek?"

Gość tommy87
to co teraz nalezy mi sie juz tylko kula w łep ? wszystko mozna jakos odbudowac jesli sie kocha, kazdy popełnia błedy, czy nikt nie powie co robic tylko skupia sie na tym co zle zrobiłem ... nie zasługuje na przebaczenie ?

Gość jak to nie zdrada
...jak to nie przez zdrade tylko przez głupote? To właśnie jest zdrada i się nie wybielaj, nie oszukuj samego siebie.

łep??? Może książek trochę poczytaj, bo od siedzenia na czatach i zarywania panienek niedługo nie będziesz umiał się podpisać.

Gość jak to nie zdrada
jak już ktoś wyżej napisał, szansę miałeś-teraz tylko szczeście ci może pomóc

szkoda czasu n adyskusję z tym pacanem może nawet ten topic to tylko prowokacja, chciał nas od rana zirytowac, a teraz sobie siedzi i patrzy jak plujemy jadem....

Gość polan vp
ale jatka, wpadłeść hyhy teraz to cie dobic można

Gość hihih ale wiesz
daj mi jej nr gg wkleje jej ten topik...moze zrozumie i wybaczy jesli przeczyta ze zalujesz bo jesli cie zablokowala to nie masz szans prosic o jeszcze jedna szanse

Gość polan vp
hehehe

Gość tommy87
niestety historia jest prawdziwa :(:( przyznaje sie do głupoty co teraz :(:( żyć bez swojej miłości nie zamierzam