Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokri

Czy dac mu szanse??

Polecane posty

Witam, jestem z chlopakiem od 9 miesiecy i byly lepsze i gorsze chwile. On ma za soba juz dlugi zwiazek - 7 lat. I jak bylismy w sobote w takiej jednej knajpce i byla tam wlasnie jego ex. Ja sie troche denerwowoalam ze ona z nim gada no i ona to widziala podeszla do mnie i porozmawialysmy sobie szczerze. Powiedziala mi wiele zlych rzeczy o nim. M. in. ze sie czasem ze soba spotykaja np na kawe a mi mowil ze sie z nia nie widuje. Kiedys razem ich widziala moja najlepsza przyjaciolka on mi potem powiedzial ze sie przypadkowo spotakili, co sie okazalo to nie bylo przypadkowe spotkanie. Powiedziala mi takze min ze on czasem lub klamac i ze onamu nie ufa.I ze przez clay ich zwiazek ona musiala sie prosic o milosc, bo on jest taki skryty zamkniety w sobie i nikogo nie dopuszcza. Zreszta powiedziala mi jeszcez kilka rzeczy zlych o nim:O Po skonczonej rozmwoie poszlam do toalety a gry wrocilam to zobaczylam ich na parkiecie jak razem tancza i sie wq dalam jej w twarz. Wiem ze to bylo dziecinne i glupie przerpsoilam ja za to . Pogadalymsy jeszcze a ona mi powiedziala zebym mu nie dawaly szansy bo on sie nie zmieni. A z drugiej strony mi mowila ze chce zebym nmu sie ulozylo ze mna. Wrocilismy do domu i wtedy zaczela sie klotnia z moim lubym, on oczywsiscie tweirdzil ze on nic zlego nie zrobil ja mu powiedzialam wszytsko i jak sie czuje. Spytlaam sie czy mnie kocha odp ze nie wie:O Skonczylo sie tak ze ja mu powiedzialam ze to nie ma sensu zeby pojechal do domu i ze to koniec. Ale on nie odszedl pokazal mi ze jednak mu zalezy. Dalam mu sznase ale teraz sie zastanwiam czy dobrze zrobilam:O

Gość hihih ale wiesz
jesooo ile ty masz lat? jedno i drugie klamie...fajna gra

powiedzialam mu zreszta ze jak go zlapie na jakims klamstwie jeszcze to to juz definytywnie koniec i ze jak za pare miesiecy sie go spytam czy mnie kocha to ma byc odp tak albo nie bo nie interesuje mnie odp nie wiem

ale oni nie sa juz prawie 3 lata ze soba, a ona ma jakiegos faceta caly czas

sama juz nie wiem czego chce z jedenj strony kocham go i chce z nim byc a z drugiej storny czuje ze to nie ma sensu:(

Gość madziurkaa
autorko ja też zerwałam z chlopakiem pzrez podobne sytuacje, mimo, mże go bardzo kochałam i kocham on wybrał znajomych. Powiem Ci ze teraz będziesz ciągle podejrzliwa, niespokojna itp. ciagle będziesz myśleć co on teraz robi, moze jest właśnie z nią itp. Ja swojemu facetowi powiedziałam tak na koniec: jak zmienie stosunek do mnie to niech sie odezwie ale nie wiem czy nie będzie już za późno.

wiesz mi nie chodzi o to ze z nia sie widuje czasami-ona twierdzi ze jest to rzadko, radziej niz raz w miesiacu.Tylko o to ze mnie oklamal. Oboje twierdza ze nie chca do siebie wracac. Chodiz mi o to ze mnie oklamal i o to co ona powiedziala, jesli to wsyztsko jest prawda to taki zwiazek nie ma senus. Ojj starsznie sie na nim zawiodlam:O Nie wiem czy dobrze zrobilam dajac mu sznase:O

ale najabardziej to boli mnie to ze ona powiedziaal ze spotykaja sie dlatego ze on jej potzrebuje:(

Gość madziurkaa
powiem Ci tak, na moje oko to ona chce popsuć celowo wasz zwiazek. po druie nie zrozumiale jest dla mnie ze jednak on spotyka sie z nią...koleżanki potrzebuje??? pzreciez ma Ciebie.a z takich spotkan i znajomości zawsze brudy wychodzą. po tzrecie powiedz mu: ze dajesz mu zcas i niech sam zdecyduje czy chce być z Tobą czy z nią.

ja też się spotykam z moim byłym i nie mowie obecnym, spotykam się pogadać, pośmiać, wypić piwo.. nie robię tego po kryjomu, ale nie mowie za każdym razem. jakby spyał, czy sie widujemy, to powiedziałabym, że tak..

Gość UPUPUPUPUUPP