Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deprim83

depresja za granica

Polecane posty

Gość deprim83

nie wiem dlaczego mam faceta, dwie prace , studia i cos nie jest do konca tak jak powinno nie wiem mam takie stany czasem, ze nie wstaje z lozka

Gość deprim83
nie wiem czy w Polsce bede szczesliwa czy moze to tkwi we mnie nie wiem naprawde

Gość a gdzie jestes i jak dlugo
to pierwszy twoj wyjazd? jak jestes nieszczesliwa to cos zmien!!!

Gość deprim83
jestem juz prawie 4 lata i ciezkie chwile przeszlam tutaj

jak ja cię dobrze rozumię....... niestety :( Mój mąż pracuje już parę lat za granicą, ja przyjechałam parę miesięcy temu żeby urodzić dziecko. Nie chciałam się jeszcze bardziej stresować w PL czy mnie przyjmą i w jakich warunkach przyjdzie mi rodzić pierwsze dziecko. Nie mam tutaj \"swoich\" znajomych, dodatkowo siedzenie w domu przy maluszku czasem odbija się na psychice. Dodatkowo dobija mnie fakt, że ja znam tylko ang a nie znam \"tubylczego\" języka. I nie wiem co ja w sobie mam, że tyle osób mnie zaczepia jak jestem na spacerze - albo się o coś pytają albo zachwycają i cmokają nad dzieckiem. Koszmar!!! Brakuje mi polskich książek, gazet,tv i tylko dziecko trzyma mnie jeszcze w jakichkolwiek ryzach.

deprim - sprecyzuj czego ci brak , a przynajmniej o jakie to ciezkie chwile ci chodzi? ewa1 - kup sobie cyfre+ i zaloz topik do lasek z kraju w ktorym ty aktualnie przebywasz - moze dorobisz sie zyczliwej kumpeli w realu ja tez mieszkam za granica i nie znam \"tubylczego\" , tylko angielski oczywiscie planuje kiedys do Polski wrocic pozdrawiam :)

Gość soniawelska3
W takiej sytuacji warto zdecydować się na wideokonsultacje z psychiatrą. Tutaj https://psychomedic.online jest namiar na Klinikę Psychomedic, która oferuje tego typu rozwiązania. Takie rozmowy naprawdę przynoszą rezultaty.

A ja tam wolę rozmowy z psychoterapeutą panem Michałem na psychoterapeuta-online.pl!!