Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkal

kumpel wazniejszy od dziewczyny?

Polecane posty

Gość tibm
i zobacz, ze nie chcesz go rzucic, bo tesknisz. Gdyby zawsze z toba spedzal wolny czas, nie tesknilabys tak, a moze nawet poszukala kogos innego.

Gość mill28
nedokladnie przeczytalam... zrozumialam ze dzisiaj wyjezdza:( on teraz na pewno ma focha ze Ty go nie rozumiesz, bo moj tak mial i wychodzilo na to, ze ja go musialam przepraszac. ale my kobiety czasami przesadzamy. przeciez byl 2tygodnie, tak? to wieksza czesc czasu spedzil z Toba? a na wyjazd zadzwonil kumpel "nie mogl" mu odmowic bo by bylo ze pantofel z niego

Gość Cymis
Przyszedl do Ciebie tylko na seks, kiedy juz cisnienie mu opadlo, ze spokojem odszedl :)

Gość jkal
my zawsze staramy sie spedzac kazda wolna chwile razem i ja zawsze za nim tesknie :( nie szukam sobie nikogo innego...2 tygodnie spedzilismy razem, to prawda...ale ten ostatni dzien jest taki smutny, bo wiesz, ze ta osobe zobaczysz dopiero za miesiac :( no i chcialam tak razem z nim byc, ale on wolal swojego kumpla :O mill28 dobrze zrozumialas, on dzisiaj wyjezdza...tzn juz wyjechal chyba :(

Gość mill28
ja to rozumiem, ze chcialas spedzic ostatni dzien razem,ale on na pewno pomyslal ze skoro byl z toba cale 2tyg to zaszaleje z kumplem, moze tamten go namowil.nie ma szans ze sie zobaczycie przed wyjazdem i przytulicie w zgodzie?

Gość jkal
nie ma sznasy, bo juz pojechal...z reszta ja jakos nie mam ochoty wychodzic z inicjatywa pojednawcza...zawsze to ja pierwsza wyciagam reke na zgode...wiec moze niech teraz on pomysli

Gość jkal
na pewno pojechal, bo mial jechac do poludnia a juz po 12 jest :O

Gość prs
nie masz innych problemow?

Gość prs
wlasnie widac, bo przejmujesz sie takimi problemami

Gość jkal
no kazdy ma swoje problemy i sie nimi przejmuje....

Gość jkal
zadzwonil przed chwila, jeszcze nie pojechal, wpadnie za godzine, zeby mi oddac pieniadze :O

no to sie ogarnij i pożegnaj z uśmiechem, przytul ładnie.. i pwoiedz, że żalujesz, że ostatni wieczór wyglądał jak wyglądał i bedzie dobrze :)

Gość jkal
heh kurde chcialabym ale z drugiej strony to ja mam jakies głupie uczucie, ze mnie wczoraj olal i ze to on mnie powinien przeprosisc a nie ja jego :O

Gość mill28
no widzisz. to sie przytul odrazu jak wejdzie i powiedz ze ci przykro

Gość jkal
dobra, nic nie planuje, wyjdzie samo...pewnie poda mi ta kase i pojdzie do samochodu

etam, za chwilę wyjeżdża nie ma sensu sądzić o winie. całować, tulić, żegnać. all :)

Gość jkal
a co jak mnie nie bedzie chcial przytulic?? czasem tak jest, ze sie poklocimy, ja sie przytulam, bo sobie mowie "strata czasu na jakies głupoty", a on stoi i nic, nawet mnie nie obejmie ... :o bede sie czula jak kretyn

Gość mill28
jak tak zrobi to bedzie chamstwo i wtedy dopiero mozesz sie obrazic i czuc sie odrzucona...

Gość jkal
no napisze, napisze...kasa jest mojwej mamy i jest to drobna kwota, wiec nei chodzi o forse :P:P:P

Gość jkal
juz po...przyszedl, przytulil, pocałowal i poszedl :(

no jak macie się diopiero za miesiąc widzieć to mógł ten czas jakoś sensowniej podzielić między Tobą a kolegą. Z kolegą rano a z Tobą potem cały wieczór czy popoludnie. troche nieładnie z jego strony :O