Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Donpedro27

Do Pań

Polecane posty

Gość rozsmaruj
jemu to już nic nie pomoze

Gość ja mam 25 lat
???? to ty??? moze do parnasika wyskoczymy :classic_cool:

masz rację.... z gustem się nie dyskutuje.... tyle tylko że facet ma świetny charakter.... jest wrażliwy, uczuciowy, jak kocha to na 100%, nigdy żadnej dziewczynie nie wywinął numeru......

ale ja o jego charakterze nic nie mowie bo go nie znam wiec sie nie wypowiadam na ten temat :) pytales o strone fizyczna wiec sie wypowiedzialam

mi sie tez srednio podoba :P i ubiera sie nie w moim stylu ;) a to dziecko to jego ? bo jesli tak to tu moze byc problem dla niektorych pan choc plusem moze byc to, ze z tego co widzialam chyba mieszka w USA :D :D

Dziecko nie jest jego.... choć uwielbia dzieci a co do usa to przygoda się z \"rajem na ziemi\" skończyła

Gość ale jego rozpiska w profilu
sprawia ze juz w polowie rezygnuje sie z czytania, bo przegina z dluuuuuuuugoscia wypoweidzi, ktora tak naprawde niewiele wnosi :)

ciezko tak ocenić po samych zdjeciach i opisie, który falktycznie jest zupełnie nie na temat :P :P trzeba faceta poznać, porozmawiać i wtedy można oceniać :D a dlaczego go ta dziewczyna zostawiła ? może był zbyt zazdrosny, może jest domatorem a ona lubi imprezy, może ją ograniczał ?

heh zostawiła bo zostawiła... najkrócej mówiąc.... nie było żadnego powodu tylko szukanie pretekstu do zerwania....

no czyli to nie była dziewczyna dla niego - nie kochala go raczej niech sie nie zalamuje, na pewno spotka kobietę, która będzie dla niego stworzona i będą żyli długi i szczęśliwie :D pozatym ja nie widzę problemu - gorzej jakby go każda dziewczyna rzucała po miesiącu, dwóch znajomości , można by było przypuszczać że coś z nim nie halo :P

Gość trzeba bylo sie w odpowiednia
najlepiej jest widziec wine u kogos innego niz u siebie. Pewnie miala jakis powod, zeby sie opdsunac :) Nie odchodzi sie bez powodu

donpedro, mamy oczywiście rozumieć, że to twój profil? :P

hmm i tak sie przejmujesz kolega, ok :D po tej lawinie cytatów których nikomu, zapewniam, nie chce się czytać - dobrnęłam do fot i co tu dużo by nie mówić... koleś mnie nie przekonuje.