Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4you_greenapple

kosmetyki z propolisu

Polecane posty

Gość 4you_greenapple

mam pytanie czy któraś z was uzywala kosmetylkow z propolisu,chodzi mi glownie o mydełko propolisowe czy jest skuteczne w walce z trądzikiem,pozdrawiam

Gość mydlo jak mydlo
co sie tak tym podniecasz

Gość ggfg
gdzie napisala ze sie tym podnieca?? zapytala tylko. Ludzie czytajcie ze zrozumieniem1!

Gość chodzi mo o to ze z takim
glupim przejeciem o tym pisze,dleczego nie napisze mydlo tylko mydelko,ojeju jakaz ona slodziuchna

Gość k i i i i i i
Gon sie laseczko bos tepa jak bucik. Nie wiesz pewnie nawet co to znaczy "propolis". Idz komentowac na pudelku lepiej bo sie kapromitujesz.

Gość k i i i i i i
z naciskiem na ą :D

Gość ffuyguyg
zamknąć ryje głupie pipy

Gość matko dziewczyna tylko
zapytała o kosmetyki, gdzie tu widać głupie przejęcie?:O Ponadto nawet na niektórych specjalnych mydłach pisze właśnie "mydełko", ja mam gdzieś w domu "mydełko do usuwania plam". Cóż w tym złego?

Gość k i i i i i i
sama jestes skoro takie rzeczy wypisujesz. anonimowo, bo w realu bys nie dala rady.

Gość jak juz chcesz taka
wyszczekana byc,to sprawdz jak sie pisze "kompromitowac sie",hahahaha

Gość chcialabym cos powiedziec
o rany ile jadu a jak malo tresci w tych wypowiedziach :-O propolis dziala antybakteryjnie i aseptycznie wiec pewnie mozna sprobowac w jakis lagodnych postaciach tradziku czy przy sklonnosci do pryszczy, pewnie jednak w powaznym tradziku nie pomoze specjalnie bo to jednak choroba i wymaga pomocy lekarza na marginesie - wiele osob ma uczulenie na propolis wiec trzeba uwazac zeby sobie dodatkowych problemow nie narobic

Gość k i i i i i i
4you: propolis jest ok. Ja uzywam kremu dodatkowo z aloesem i calkiem fajnie dziala. Blizny sie goja szybko, polecam. A czy na tradzik to trudno mi powiedziec ,ale warto sprobowac. I nie przejmowac sie plytkimi lachonikami ktore maja problem ze soba i musza gdzies wykrzyczec swoj bol i frustracje, bo nie maja pieknego ciala, nie sa slawne a jedyne na co ich stac to komentowanie pudelka ;)

Gość k i i i i i i
ciesz sie, a myslisz ze ja przypadkowo podkreslilam ą ? nie jestem takim pustaczkiem, ale jesli sprawilo ci to przyjemnosc to chyba dobrze. pudelek czeka .