Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vrack

Co zrobic z dolarami??

Polecane posty

Gość vrack

Mam 1000 dolarow i zastanawiam sie, czy co z nimi zrobic. Czy oplaca sie zamienic je na inna walute? Jak zamienie na zlotowki, to duzo strace, bo dolar bardzo slabo stoi. Czy moze lepiej poczekac na lepszy kurs?

Gość mumularka
Daj mnie...

Gość daj mnie.....potrzebuję
serio, chociaż ze 200

Gość vrack
dałbym mojej chorej babci na operację, ale czy to ma sens? w co mogę zainwestowac? poradzcie

Gość vrack
podszywaczu widze, ze tez masz na zbyciu 1000 dolcow, ja bym dal jednak babci... Nikt nie wie?

Gość bankowiec
potrzymaj je jeszcze ze 2 lata a później będziesz miał zamiast papieru toaletowego :)

Gość ttj...
jak masz wolne pieniądze to zastanów sie nad jakas inwestycja, trzymajac dolary raczej wiele nie stracisz ale tez nie zarobisz:o

Gość zdenek smatana
najlepiej wymień na euro albo franka szwajcarskiego (to najbardziej stabilna waluta) po kilkunastu tygodniach zamien na złotówki :-)

Gość kobieta prawdziwa
ja radze sprzedać jak najszybciej, ja miałam 3000, sprzedałam w piątek po 2.66, dzisiaj są po 2.62, i mają dojść do 2.50...

Gość vrack
Jesli zamienie dolary na euro a potem na zlotowki, to jakim cudem zyskam?? Czyzby euro mialo pojsc do gory?? Mi nie chodzi o jakis wielki zysk, ale kupilem te dolary za 3.30 i nie chcialbym ich sprzedawac za 2.60:O

Gość kobieta prawdziwa
no wątpię, żebyś doczekał czasów, że $ bedzie po 3.50:o ja też straciłam na nich, i to sporo wiecej, bo jak je przywiozłam były po 3.29...:o

Gość vrack
Chyba zamienie je na euro, moze pojdzie do gory, a jak nie to i tak niedlugo bede potrzebowal.