Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tobin123456

zdradiłem dziewczyne jak ja odzyskać

Polecane posty

Gość tobin123456

zdradziłem swoja ukochana Kasię:(To była słabosć i bezsens ale sie stało. Wiem że ja kocham i że ona mi pisana co ma robić by ja odzyskac i wróci jej zaufanie?

Gość nananananana
powiem jedno NIE ZASŁUGUJESZ JUZ NA NIKOGO

Gość a ja mam 23 lata i
A po co ci ona? Znajdź sobie jakąś blacharę, a porządną dziewczynę zostaw porządnemu facetowi.

dopiero teraz ,po fakcie, wiesz,że ja kochasz.Tu nie szukaj rad i pociechy, bo tu nikt nie lubi zdradzaczy :O:O:O:O

mądra dziewczyna, skoro Cię rzuciła, daj jej spokój niech sobie znajdzie normalnego faceta :O trzeba było trzymać swojego ptaszka przy sobie a nie teraz stękasz :O

Gość trtrtrtr
a po co odzyskiwać? gdybyś chciał z nią być, naprawdę kochał aż bałbyś się na myśl o zdradzie i nie groziłaby ci ona

boze, ale w was jadu :O podejrzewam ze większosc z was jakby sie dowiedziala o zdradzie probowala by walczyc o związek latwo jest kogos oceniac jak sie samemu nie przezylo, prawda? kazdy z nas popelnia w swoim zyciu blędy a co do ciebie autorze topiku, to czy twoja dziewczyna w ogole teraz z tobą rozmawia? mieszkacie razem, macie jakis kontakt? jak sie o tym dowiedziala? powiedziales jej czy zyczliwi doniesli?

Gość Liga rządzi Liga radzi
Mężczyzna Twój wróg! :)

nie dlaczego zaraz jadu ,cholera zdradził i musi zapłaci a ze za to nie idzie sie za kraty ,to jego kara bedzie taka, ze jego dziewczyna nie bedzie z takim kimś chciała być!

nigdy zdrady nie wybaczyłam i nie wybaczę.. zdradził raz= nie kocha i zrobi to jeszcze raz, drugi, piąty i setny.. zdrada wyklucza zaufanie, a brak zaufania wyklucza związek

Gość aaaaasssssdddd
szczerze? szkoda slow na Ciebei. nie zdradza sie ''kochanej kasi'' skoro taka kochana

Koleś, uważam że powinieneś się zdrowo pierd*lnąć w łeb, skoro pytasz o takie rzeczy kobiety. Znajdź jakiegoś faceta, który był w podobnej sytuacji i zapytaj jak to zrobił.

Gość liga nigdy cie nie zdradzi
Oj beeee bardzo nieladnie zdradzac ukochaną