Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fistaszka

nudzi mi się!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

do 18 nie mam co robić:( siedze tu nudze sie, nadodatek mam zespół napięcia przedmiesiączkowego i wszystko mnie wkurza a wy nie spełniacie swojego zadania i niezabawiacie mnie!

nio niestety nie :( dzis mnie choroba rozłozyła. Fatalnie sie czuje i mam takie nerwy...jak przed miesiaczką.. a mało tego ciagle chce mi sie płakac

wieczorkiem ma przyjechac moje kochanie do mnie i to mnie pociesza tylko. Z drugiej jednak srtreony najchetniej bym znikneła

e tam tak to ja tez jestem chora;) od kaszlu mam już zakwasy na brzuchu:o:( nie wspomne o katarze i lekkiej gorączce...

ja mam gorączke, strasznie boli mnie głowa,nie moge nia ruszac,mam wrazenie ze eksploduje,nie moge oddychac przez nos bo czuje ogromne cisnienie i gorączke, boli mnie brzuch na dodatek i kreci mi sie w głowie

to może sie idź do łóżka?? chorobe najlepiej przeleżeć;) ech taka śliczna pogoda a tu przez chorobę trzeba w domu siedzieć:(

to jest wlasnie najgorsze,ze taka pogoda, za tydzien mam zjazd na studia a tutaj choróbsko ;(

mam mózg jak fistaszek:P stąd moja ksywa:P studia nie sa takie cieżkie jesli sie tym ktoś interesuje;) a ty mas też fajne studia:) przynajmniej po nich znajdziesz prace, a ja to tylko pójde na kasy w supermarkecie:P

bedziesz wykładac chemie w biedronce hehehe..a ja? trudno powiedziec, wszystko zalezy od szczescia