Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gałązka wanilii

Jak poznać, że podobasz sie meżczyźnie...?

Polecane posty

Gość Gałązka wanilii

Jak myslicie dziewczyny - czy to co zaraz krótko przedstawie, to symptomy tego, ze podobam sie temy mężczyźnie? :) 1.Mówi mi mnóstwo komplementów, ale nie takich przesłodznonych,ale prostych,"uczciwych" ;) 2.Widze, ze lubi mnie obejmowac, zbliżać twarz do mojej kiedy coś mówi, tak blisko, ze owiewamy sie oddechem, dotykać, niby przypadkiem, ale ....To niby wszystko w żartach, ale ..:) 3. Pracujemy razem w firmie, jest wyżej stanowiskiem niz ja i kilkakrotnie stanął otwarcie w mojej obronie, kiedy cos było nie tak.. 4.Jego znajomi, których ja znam bardzo pobieżnie, raz żartowali, ze on chce iść ze mną na randkę.. 5.Jejku, no ja czuje, ze sie coś miedzy nami dzieje...ale moze to sobie wyobrazam Bo on ma bardzo bezpośredni styl bycia, luzacki... Ale myślicie, ze to co napisałam powyżej moze znamionowac że troszkę mu sie podobam? Czy faceci tylko robią sobie takie jaja ...?;)

Gość p.p.p.
Oczywiscie ze moze robic to " na jaja " , ja sam tak czesto robie. Uwazam ze nie ma w tym nic zlego, dziewczyna wtedy czuje sie wyjatkowo

Gość jdwjisd
chce Cie zaciagnac do łóżka :)

Gość Gałązka wanilii
Dodam jeszcze, ze pracuje tu dużo kobiet, on wygłupia sie z wieloma, ale bardziej kumpelsko...

gałązka.. to uważaj.. bo ze mną się chciał kiedyś żenic.. symptony identyczne ale to było z jego strony z mojej tylko kumplostwo..

kiedyś nawet było tak że rozmawialiśmy i jakoś go dotknełam reka o ręke i przeszedł prąd.. i sie śmialam że nawet iskrzy :P:D

Gość Gałązka wanilii
Ale jest tak miło, ze "chwilo trwaj: :))))!

Gość Justynaaaaa
Podobasz mu się, nie ma wątpliwości. Ale teraz jest pytanie - czy on chciałby czegos więcej?