Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

___taka___tam___

dziewczyny ile miałyście lat...

Polecane posty

Gość otóż właśnie
miałam 19 lat i 3 miesiące :-) jesteśmy razem prawie 4 lata, a skoro sie kochamy to nie musimy robic nic zeby podtrzymac związek, samo tak wychodzi :-D jest na tyle fajnie ze wkrotce slubujemy :-D

17 lat i jakieś dwa miesiące. Jesteśmy razem ponad 3 lata, od roku mieszkamy razem :) Nie wiem co robimy, kochamy się i to chyba wystarczy. Pozdrawiam :)

Gość Ewelina__UK
miałam wtedy prawie 23 lata. jesteśmy razem 4. mamy dziecko. jest super

Gość smutna bardzo....
Jestesmy małżenstwem 16 lat,wczesniej 3 i pół roku narzeczenstwa:)Wciaż jest cudownie i bardzo sie kochamy:D:DA gotowej recepty na udane zycie niestety nie ma:classic_cool:

Gość smutna bardzo....
Kiedy zaczelismy ze soba chodzic mielismy po 16 lat:):):)

ja osobiście aż takiego stażu nie mam... ale kto wie :) 14-stego pażdziernika będą dopiero 2 latka jak jestem z chłopakiem :) Jak na razie jest super :)

jak zaczęliśmy chodzić miałam 18 lat...jak się pobraliśmy miałam 20 lat...teraz mam 24 lata :)

Gość taka sobie jaaaa...
Miałam 20lat i 2 miesiące jak poznałam JEGO :D Jesteśmy razem 2 lata i 7 miesięcy, od miesiąca jesteśmy narzeczeni :) Planujemy ślub za jakieś 2 lata (nasi rodzice chcą wcześniej)... Kochamy się... to chyba wystarczy żeby być udanym związkiem (małżeństwem)

Gość smileeeeeeeeeeeeee
miałam może z 15 lat.... :) 3 lata razem :) za rok ślub:)) jest cudownie, pozdrwiam:)

którego?;) :D jeżeli chodzi o ślubnego to 20 i jesteśmy razem 7lat ,,i co robicie żeby ten związek podtrzymywać??\'\'-nie wiem -jesteśmy normalni :sex, miłosc , nienawiść--wielka plon tanina uczuć-- od pożądania do wstrętu może to dziwnie brzmi ale nie można przez tyle lat wchodzić sobie tylko bez wazeliny w dupsko jesteśmy szczerzy w tym co robimy i w stosunku do siebie i to jest ok to co jest naprawdę prawdziwe to nasz syn-odbicie nas. dbamy o to aby w naszym domu nie było ciszy-jeżeli nie będziemy mieli już o czym rozmawiać ,nie będziemy mieli się o co pokłócić, nie będziemy odczuwać tęsknoty za sobą to wtedy będzie koniec dbamy o siebie i o to aby nie było monotonni w wyrku

Gość Tututka
Poznalam MOJEGO FACETA jak mialam 17 lat... I odtego czasu jetasmy razem... juz 17 lat ... i 8 lat po slubie. Ale ten czas leci !!!

Gość miałam 19 lat
obchodziliśmy 15 rocznicę ślubu i to była ostatnia....

23, prawie 2 lata razem. Co robimy zeby podtrzymac? Samo wychodzi, ale na pewno potrzeba dużo humoru i troche dystansu, ze smutasem bym sie nie zwiazała.:)

Gość kikx
18 teraz mam 21

mam ukonczone 25l swego pieknego poznalam z 10 lat temu - ale wtedy jeszcze nie wiedzialam - jestesmy razem prawie 8 lat - mielismy wczesniej kilka zwiazkow - i chwala Bogu , bo to zycia uczy - ogolnie - kochamy sie , smiejemy sie razem , razem placzemy jak trzeba - na szczescie rzadko - duzo paplamy o waznych i blachych sprawach - mamy do siebie zaufanie i rozumiemy sie po prostu :) mamy wspolnych znajomych , przyjaciol - zycie towarzyskie w stanie bdb mieszkamy razem od kilku lat - czasem ja robie za kure domowa , czasem on :) mozemy sie klocic , ale zawsze musimy sie godzin - nie uprawiamy czegos takiego jak \"ciche dni\" - uprawiamy zgola co innego :P i jest fajne - rozwijamy sie intelektualnie itd