Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutekk

czy ktorys z waszych facetow tez tak ma?

Polecane posty

Gość Alutekk

z moim chlopakiem mamy naprawde wspanialy seks, tylko mamy problem z prezerwatywami. jego penis jest dosyc duzy, za kazdym razem jak zalozymy gumke to on poprostu flaczeje, bo go uciska i krew mu nie doplywa tak jak powinna. czy facet ktorejs z was tez tak mial? uzywalismy prawie wszystkich gumek z durexa, znacie jakies dobre i odpowiednie gumki z inych firm? jezeli nic nie znajde bede musiala zaczac brac tabletki, a boje sie ze zniszczy mi to i tak juz dobity zoładek, a pozatym ide na studia teraz i czestotliwosc naszych spotkań bedzie znacznie mniejsza wiec nie wiem czy jest sens brac tabletki.Jak cos wiecie to pomozcie!

no u nas nie bylo wyjscia bo moj facet w ogole nie miesci sie w gumki, przy pierwsze probie zalozenia jak go zobaczylam takiego bezradnego to poplakalam sie ze smiechu i bylo po zawodach, biore tabletki bardziej im ufam, przynajmniej nie mam schizy co bedzie jak peknie pozdr

Gość doda-ajj
mój też tak ma-po pierwszej próbie z gumkami juz nie probujemy;)heh. no cóż niektórzy tak maja-radze Ci pomyslec o tabletkach.albo o globulkach

Gość PaulaPaula
mialam ten sam problem... strasznie krepujaca i dziwna sprawa. my zdecydowalismy sie na tabletki. wiem, ze to meczace te gumki i nagle flaczejacy penis. ale probowalismy wszystkich...i NIc:(