Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdcdsftt

dotyczy obrony pracy MGR

Polecane posty

Gość fdcdsftt

otóz porobiłam duzo lietrówek:( czy to ma wpływ?

Gość Przyszła mamusia chłopczyka_
To zależy. Dbałam bardzo o to, by dopracować wszystko, gdyż bywają recenzenci przewrażliwieni, twierdzący iż literówki są przejawem lekceważenia. Życzę Ci normalnych recenzentów, którzy zajmą się stroną merytoryczną pracy, a nie literówkami, czy interpunkcją.

ja bym się przyczepiła. przecież drukowany nie jest tylko ostateczny egzemplarz - jest czas na sprawdzenie i przeczytanie pracy. poza tym to zdecydowaną większosć literówek word podkreśli, więc nie rozumiem w czym problem. owszem, moze zdarzyć się jedna czy dwie literówki ale nie powinno byc to zrobione na odpieprz. co do interpunkcji - praca powinna być poprawna zarówno pod względem merytorycznym, jak i stylistycznym. jeżeli ktoś stara się o tytuł magistra i chce się leigtymować wyższym wykształceniem, to do czegoś to zobowiązuje. jak ma problem z interpunkcją, niech da komuś znajomemu do poprawy. wszystko przed oddaniem powinno być sprawdzone i w miarę możliwości poprawione. chyba bym się spaliła ze wstydu jakbym taką pracę oddała :o

Gość kaczuchaaa
mi nie podkreslał bo wyraz nie miał bledu ortograficznego tylko np był wpisany w nieodpowiedniej formie zamiast przedmiotu to przedmioty itp. mi tez jest wstyd:(ale jak czytał nie widziałam tego i nie czytałam tylko ja bo promotor tez