Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysokie***Obcasy

Moj facet zmienia majtki co 3dni

Polecane posty

Gość Wysokie***Obcasy

Mowie mu ze one smierdza i zeby zalozyl swieze, a on zaczyna na mnie krzyczec, ze to nieprawda!!! Dodam, ze poza tym on dba o higiene.

Gość no nie wiem czy
tak dba skoro zmienia gatki co trzy dni ja bym tego dbaniem nie nazwała, wręcz przeciwnie :O

Gość kolsoe
moj to samo :o

Gość Wysokie***Obcasy
Ma ktoras z was takie problemy z facetem? Dla mnie to jest bardzo uciazliwe. Pomozcie!

Gość kolsoe
no ja mam podobnie :o on sie kapie co 2-3 dni :o i twierdzi ze to okej :o a ja sie kapie codziennie

Gość rrefa
z czasem bedzie sie coraz rzadziej kapal ,tak jest z moim tesciem raz na 7-10 dni sie kapie po wielkiej awanturze ,skarpetki nosi caly tydzien mimo ze tesciowa mu podtyka swieze...bleee,smierdzi jak skunks:(

Gość kolsoe
rrefa zartujesz nie? :o

Gość rrefa
nie zartuje niestety:(

Gość ty wariatko co nas to
lo heeejejejjoeeojoejojejeoejo wspolczucie !!

ojej !!!!! zaczne doceniac ze moj sie kappie codziennie i zmienia gatki...a raczej bokserki :) dozyc czesto... wspolczucia:D

wsppółczuje wam takich facetów bleeeeeeeeee Moje Kochanie prysznic bierze dwa razy na dzien jest zawsze czysciutki i pachnACY :):)

oj,na cale4 szczescie moj facet jest czysciutki,moze nawet az za bardzo,ale jakbym miala przypadek takiego smierdziela to bym mu to prosto w oczy powiedziala

Gość ale prawda tez jest taka
ze im sie czlowiek czesciej kapie, tym silniej pracuja gruczoly lojowe i tym bardziej smierdzi. Wg mnie myc sie nalezy rozsadnie,oczywiscie splukiwac pot i brud, jesli sie nmieszka w zanieczyszv\czonym srodowisku, ale nie ma takiej reguly "co ile dni". Jak mieszkalam w tropikach, to pralam prysznic co chwile,ale jesli tu jestem zapieta ppos szyje, nie brudze sie, a moje cialo nie smierdzi, nie mam duzych wydzielin znikad, to jestem za tym,zeby nie przeginac, mam dni, kiedy majtki zmieniam ze 2-3 razy dziennie ( owulacja),a w inne dni w ogole zadnej wydzieliny i majtki sa jak nieuzywane. Na tej zasadzie popowinnam zmieniac codzien cala posciel, bo dotknela mojego ciala. owszem, w hotelach tak robia, ale ktora z nas dalaby rade w domu? To jest indywidualna sprawa,byle nie smierdziec oczywiscie!!!

Gość o wwww morde
:(

Gość taaaaaa
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Oj, przepraszam to takie nieladne z mojej strony, ale az sie poplakalam ze smiech :D :D :D :D :D :D :D :D :D dziewczyny moze tak zacznijcie im dawac mydlo co 2 dni i mowic ze czujecie ze potrzebuja a chyba im sie skonczylo, a moze tak talon na wode, albo kupon do pralni na specjalne pranie gaci :D :D tragizm.

Gość o cholera jasna nie wierze
ze wspolczesnie mlody zadbany facet moze wyczyniac cos takeigo!!! :-O zacznijcie dzialac dzewczyny jak najszybciej - prosba, grozba, szantazem, odstawieniem od lozka, czymkolwiek :-P

Gość po 20tce
taaak,chlopy często takie są,jeden mi powiedział,ze faceci mają "inaczej niż kobiety i nie muszą codzień zmieniać" :O

moj tatko tez czasami lubi ponosic skarpety 2 dni pod rzad...ale razem z mama urzadzamy c wieczor polowanie na jego skarpety i odrazu do pralki i nie ma :D ale tak pozatym to sie moczy 2 x dziennie az czasem czlowieka szlag trafia jak sie spieszy do pracy a tatus sie wyleguje w wannie... ale te skarpetki to jakies nie wiem odchyl pewnie :D

Gość rrefa
mojej siostry nmaz myl wacka nad zlewem przed seksem bo reszty mu sie nie chcialo,ochyda! z roznych innych wzgledow sie rozstali ......

Leże na stole i wyję ze smiechu :D:D:D:D:D:D:D:D:D szczególnie ten wacek w umywalce:D

Gość rrefa
ano smieszne ale mojej siostrze nie bylo do smiechu :( chlop unikajacy wody i czystej bielizny jak dla mnie jest do odstrzalu na szczescie moj maz jest czysciochem i chwala mu za to bo inaczej bylabym juz .....wdowa :P

Gość Wysokie***Obcasy
Ja tez wczoraja przylapalam mojego faceta jak mył wacka nad umywalką... Nakrzyczalam na niego. Wydarł sie na mnie, ze to nie moja sprawa...

Gość 3 dni hahah co to jest
ja potrafie majty nosić 2 tygodnie i dłużej... dopóki nie ma śladów zadnych jest ok, a ponieważ nie sram i nie zlewam się w majty - to jest OK :) Skarpetki swoją drogą też kilka-kilkanaście dni. Zależy ile i w jakich butach się chodzi. 🖐️ A wy czyścioszki kąpcie się dalej codziennie. PS. To niezdrowe i nienaturalne dla skóry. Potem chodzą takie pomarszczone, wysuszone 30-tki higienistki :o 🖐️

Gość zapodała prowokację i zwiała
z całym szacunkiem,ale to jest jego sprawa. natomiast te gacie co 3 dni-masakra,współczuję.

Mój zmieniał skarpetki co parę dni. Znalazłam dobry sposób. Włozyłam mu kilka śmierdzących par do kanapek do pracy. Od tego czasu uważa. Kanapki wyciągnął przy kolegach.