Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czapka

Belissa- zazywal ktos?!

Polecane posty

Gość emi__
Witam dziewczyny. Mogłabym łykać jednocześnie belisse zwykłą, sun i hydro? Czy łykając o tej porze roku belisse sun zauważę jakies efekty?

Gość marta krk
Oj, dziewczyny. Piszecie ze was obsypało pryszczami - oczywiście że tak, bo takie jest jej początkowe działanie. Po prostu na początku dochodzi do oczyszczenia organizm. Dopiero póżniej się wszystko normalizuje.Tak jak rozsądni piszą- efekty są widoczne dopiero po 3 miesiącach.

Gość emi__
hej. gdzie kupujecie belissę tak tanio? ja za swoja daję 15 zł niezależnie od apteki :(

Gość mamira
Zazywam Belisse.Teraz juz 2-gie opakowanie.Przedtem zazywalam Merczspecial,ale w koncu cena nie jest taka mala.A belissa to cena przystepna.Mialam duzy problem z wlosami i paznokciami,niestety ten problem przez lato zaniedbalam.Ale mimo jesieni i zblizajacej sie zimy widze,ze belissa pomaga.

Gość Ewa_ewa
ja od dwóch tygodni biorę belissę. Wcześniej brałam capivit piękne włosy (8 miesięcy), ale efekty widziałam mnej więcej po 4 miesiącach. Widoczne efekty są takie że włosy znacznie szybciej rosną, mają większy połysk, ale nie zgęstniały, a na tym zależało mi najbardziej. Dodatkowo poprawił się wygląd paznokci. Zmieniłam na belissę bo poradziłam się magister w aptece, która podpowiedziała mi że dobrze jest co jakiś czas zmienić tego typu preparat na inny, bo może różnić się skłądnikiem, który może być nam potrzebny. Pozdrawiam:)

Gość 06mała24
ja biorę belissę zaledwie od tygodnia. Mam nadzieję, że przyniesie efekty zwłaszcza jeżeli chodzi o moje niestety marne (cienkie, rzadkie, wypadające i kruche) włosy :((( Jak na razie to działa na mój inny problem... :))) zawsze miałam problemy z wypróżnianiem, nic nie pomagało!!! belissa sprawiła, że chodzę do ubikacji po każdym spożytym posiłku :)) czuję się lekka jak piórko, bo w końcu nic nie zalega we mnie tydzień lub dwa. Z cerą i paznokciami kłopotów nie mam, a jeżeli z włosami coś się poprawi to dam znać. pozdrawiam

Gość 678
06mała24 cos jest w tym, co napisalas. Biore belisse od przed swiat i tak mnie przeczyszczalo, ze nic nie przytylam, a jak juz, to bardzo malo, przez swieta.

Gość 77laluna77
Lecę już drugie opakowanie i u mnie widać efekty - najbardziej chyba wzmocniły mi się pazurki:)

Gość stabilo31stabilo31
Witam Któraś z was dziewczyny brała te suplementy jednocześnie? Bo zażywam zwykłą belissę i chciałabym zażywać ta hydro bo mam za nia zapotrzebowanie. Bałam się, że moge przedobrzyć z witaminami więc poszłam do apteki zapytać się o to pani farmaceutki. W jednej aptece powiedziano mi że nie a w drugiej, że mogę łaczyć bez obawy "przedawkowania" witamin. Poza tym moja koleżanka opowiadała mi, że jak poszła do dermatologa z wypadającymi włosami to kazała jej brać różne suplementy w których się składniki bardzo często powtarzały ;/ Jak to w końcu jest? Mogę brać ta belissę zwykła i hydro jednocześnie? (naprawde mam zapotrzebowanie) Pozdrawiam

Gość mamira
Pewno powinnas,zsumowac dawki witamin z obu Beliss,i sprawdzic,czy jakiejs dawki nie przekroczysz.Nie wszystkie witaminy mozna uzywac bez kontroli dawek.Zastanawialam sie np.czy nie brac 2 tbl.dziennie,zeby ew,przyspieszyc dzialanie,ale stwierdzilam,ze jezeli pisza brac 1,to jedna.Po przeszlo 4 mcach zazywania,nowe wlosy owszem odrastaja.ale jezeli chodzi o gestosc,to rewelacji nie widze.I zastanawiam sie co by ew.zastosowac dodatkowo,zeby wzmocnic gestosc.

Gość evanes
biore belisse juz dluzszy czas i niestety ten suplement ma skutki uboczne czyli pojawil mi sie tradzik i tez lekko przytylam.... ale ogolnie jest dobry na paznokcie i tez wlosy nie wypadaja mi jak kiedys...cos za cos :/

Gość biedr0na
a ja z belissa mam stycznosc od wczoraj:D troszke mnie nastraszylyscie z tymi skutkami ubocznymi typu tradzik bo mialam z nim kiedys problemy;/ teraz jest ok i mam nadzieje ze nie zaszkodza mi te witaminy. bo sa przeciez po to aby wzmocnic skore paznokcie i wloski a nie pogorszyc moj stan zdrowia:)

Gość Nathy
Nie polecam belissy, ja zażywałam przez ok. 4 miesiące i tak jak nie mam trądziku tak po belissie miałam okropne pryszcze na policzkach. Z początku myslałam że to po basenie bo od czasu zazywania belissy zaczęłam jeżdzic na basen ale po odstawieniu tabletek trądzik zniknął... Paznokcie nadal mi się rozdwajały pomimo brania preparatu, włosy były bez zmian... Belissa powoduje trądzik poniewaz w swoim składzie zawiera jod, który pezyczynia sie do powstawania wągrów i pryszczy... Tak wiec nie polecam brania jej, lepsza jest Skrzypovita. To by było tyle. I nie pocieszajcie sie tym że trądzik minie albo że organizm się odtruwa, pryszcze zginą jesli przestaniecie zażywać Belissę. Trzymajcie się, pa!

Gość misseye
oj widocznie po prostu ten preparat Ci nie pasuje..na każdego działa coś innego :)

Gość Lady Marian
Zakupiłam sobie ostatnio te tabletki i muszę przyznać, że jak dla mnie są po prostu do kitu i tyle:(Z każdym dnie miałam na twarzy o jeden pryszcz więcej. Zażyłam ich właściwie niewiele i to wystarczyło, żeby moja buźka wyglądała tragicznie:)Oddałam je swojej siostrze i ona się nie skarży. Jak widać niektórym służą, a dla innych to koszmar.Trzeba samemu sprawdzić.

Gość skrzatek85
Ja używam belissy ze trzy tygodnie i muszę powiedzieć że jak dla mnie rewelacja. Miałam potworne problemy z wypadaniem włosów. Były wszędzie na dywanie, poduszce, ubraniach a po czesaniu w szczotce było ich mnóstwo KOSZMAR...... a teraz jest super parę włosów na szczotce na ubraniach rzadko. Na prawdę mi służą te tabletki. aha i niektóre z was pisały o trądziku mi nic takiego się nie pokazało ale za to dobrze przeczyszcza :):):)

Gość mamira
tak,ja rowniez stwierdzam,ze samo wypadanie wlosow,belissa zatrzymuje,nie ma natomiast wplywu na gestosc i tutaj np.ja mam ciagle dylemat.

Gość Elisia
Używałam Belisyy dość długo, bo jakieś 4 miesiące. Może wydać się to śmieszne i dziwne, ale po 2. tyg. paznokcie były dużo bardziej twarde i mniej się kruszyły. Efekty na włosach zauważyłam też dość szybko-ok. 2 miesiące. Bardzo jestem zadowolona z efektów, ale niestety musiałam zrezygnować z korzystania, ponieważ żołądek nie tolerował tych tabletek. Bolało strasznie :( Teraz 2. miesiąc używam Capivit Piękne Włosy i do tego pijam skrzyp i pokrzywę. Wczoraj zauważyłam nowego włosa przy grzywce :) Pozdrawiam serdecznie :)

Gość tarayaya
pisalam tu juz chyba pod innym nickiem!belissa pomaga dopiero po 3 miesiacach!!!nic szybko nie dziala!nie wezmiesz jednej tabletki i od razu wlosy zaczna ci rosnac jak szalone!

Gość tarayaya
mjie po belissie ani nie boli zoladek ani nie mam tradziku a paznokcie i wlosy po terapii antybiotykowej [gdzie wlosy wypadaly garsciami,]odrastaja jak szalone!

Gość oluchenka
Ja stosuje belisse od 2 tygodni i juz widac poprawe.Wlosy mi az tak nie wypadaja i paznokcie sa mocniejsze:D Zobaczymy co bedzie jak skoncze cale opakowanie:)

ja właśnie zaczęłam zażywać ten lek, mam nadzieje, ze stan moich włosów sie polepszy :(

Gość mamira
Jezeli macie problem tylko z wypadaniem wlosow,to belissa,rzeczywiscie hamuje,nie sprawdzalam co prawda skladu z Merz-Special.Ale ja mam problem z gestoscia.Przeczytalam o piciu skrzypu i pokrzywy,ale to jest jakas nalewka,czy herbata ekspressowa.Aha,przypomnialo mi sie,ze merzspecial,ma napewno jeszcze drozdze.

Gość jott
w aptece pod lwem jest promocja, belissa za niecałe 6zl... ktos pytał o cene..

Gość tarayaya
ani skrzyp ani pokrzywa te ekspresowe nie pomagaja!najlepszy jest skrzyp sypki ktory mozna kupic w aptekach tez!=]

Witam! Stosuję Belissę już około czterech, pięciu miesięcy regularnie. Poprawę widzę tylko jeśli chodzi o to, że nie wypadają mi włosy, tzn. znacznie w mniejszym stopniu, niż przed zażywaniem suplementów. Pierwszym sumplementem po jaki sięgnęłam był Capivit piękne włosy. W dwa miesiące nie dość, że praktycznie w ogole nie wypdałay, to rosły jak szalone. Mimo to zdecydowałam się na Belissę. Pokusiła mnie niższa cena i dodatkowe składniki wzmacniające paznokcie i działające na cerę, jeśli o to chodzi- poprawy nie widzę żadnej. Dlatego też postanowiłam, że dokończę jeszcze rozpoczęte opakowanie i z Belissą daje sobie spokój.

Witam! Stosuję Belissę już około czterech, pięciu miesięcy regularnie. Poprawę widzę tylko jeśli chodzi o to, że nie wypadają mi włosy, tzn. znacznie w mniejszym stopniu, niż przed zażywaniem suplementów. Pierwszym sumplementem po jaki sięgnęłam był Capivit piękne włosy. W dwa miesiące nie dość, że praktycznie w ogole nie wypdałay, to rosły jak szalone. Mimo to zdecydowałam się na Belissę. Pokusiła mnie niższa cena i dodatkowe składniki wzmacniające paznokcie i działające na cerę, jeśli o to chodzi- poprawy nie widzę żadnej. Dlatego też postanowiłam, że dokończę jeszcze rozpoczęte opakowanie i z Belissą daje sobie spokój.

Gość kubi
siemka mam pytanie co polecacie na porost wlosów? bo zaczeły mi strasznie wypadac włosy i sie zrobily zakola a mam dopiero 20 lat

Gość elisia
pij pokrzywę. naprawdę działa. dodatkowo możesz również popijać skrzyp. pamiętaj o systematyczności. capivit piękne włosy również wspomaga włoskom. możesz używać szamponu head&shoulders do włosów wypadających. pozdrawiam :)