Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czapka

Belissa- zazywal ktos?!

Polecane posty

ja zaczynam od dzisiaj brać belisse ;)) i zobaczymy;) ktoś pisal ze moizna brać 2 tabletki na dzień? przez okolo tydzien... probował ktos tak jeszcze?

Gość goscinnie
Na początku (jakis rok temu) zaczelam stosowac belisse ale po 1 opakowaniu jakos o nie zapomnialam. W kazdym razie efekt dzialania widzialam tylko w postaci twardszych paznokci. Teraz skusilam sie na belisse detox. Dzis pochlonelam 10 tab. i po tych 10 dniach moge stwierdzic jedynie, ze moja twarz juz dawno nie miala takiego wysypu wypryskow, krost, krostek....i to ropnych :/ A juz lata nie mialam ani sladu po wyprysku :/ W kazdym razie z tego co wiem jest to efekt oczyszczania przez te aktywne skladniki. Takze jeszzcze to przetrzymam i poczekam, moze po 50 tab. skora znow bedzie normalna.

Gość belissa445
Ja zjadlam prawie połowę opakowania i muszę stwierdzić że moje paznokcie zrobiły się o wiele twardsze Zamierzam zażywać belisse przez najbliższe miesiące wtedy zobaczę czy ma ona wplyw na moją skóre(na tym najbardziej mi zalęży)

Gość s...s..
ja również zażywałam belisse tą różówą i troche przytyłammm a gdzy przerwałam kuracje troche mnie obsypało na twarzy..

A czy ktoś z Was widział wersję belissy dla skóry naczynkowej?:( To moja bolączka niestety i nie wiem już co może pomóc, znaczy się wiem, że laser, ale to nie na mają kieszeń, a dzisiaj widziała reklamę w tv tej belissy antired i się zastanawiam? Naczynka przed zimą przydałoby się wzmocnić i to solidnie.

Słyszałem, że Belissa sun bardzo dobrze działa i faktycznie tak jak na reklamie wpływa na koloryt skóry. Nie wiem jak jest z ta ze skrzypem, ale podejrzewam, że działa skoro tamta działa :)

Gość szkrabku
ja po żadnych preparatach ze skrzypem nie widziałam rezultatów na włosach :( dla tych, którzy mieli po belissie problemy z cerą polecam dromin (na bazie drożdży i pyłku kwiatowego z cynkiem, wapniem i witaminami). a jak ktoś testował belisse sun to dajcie znać jak wpływa na cerę

Gość Mojra3
A jakie to po blissie można mieć problemyy z cerą? same zioła, skrzyp, witaminy..co tutaj jest szkodliwego. Brałam belisse zwykłą na wzmocnienie włosów i paznokci i działało dobrze, też widziała tą na naczynka i chyba kupię następnym razem taką szczególnie przed zimą się przyda. :)

mnie belissa ani trochę nie pomogła... w efekcie powróciłam do starych witamin - centrum. no a poza tym zdrowa dieta to podstawa i kondycja włosów powinna się poprawić..

U mnie za to pięknie włosy odżyły i paznokcie też, szczególnie że po farbowaniach to mi bardzo osłabły i naprawdę widać poprawę. :)

Gość mandrynka34
biore Belissse 60 dzien i powiem szczerze widze poprawe------paznokcie twardsze, włosy mniej wypadaja i szbciej rosna ------nie narzekam

Gość mandrynka34
dziwi mnie zachowanie niektorych dziewczyn, ktore biora takie srodki bez wyraznych wskazan! tylko dlatego, ze chca miec dluzsze wlosy w krotszym czasie niz chcialaby natura! To, ze mozna kupic bez recepty, nie znaczy , ze mozna jesc takie preparaty, jak dropsy!!!

Gość belissa 40
Tak, używam od miesiąca, zauważyłam paznokcie mocniejsze, twardsza płytka się zrobiła i ładniejsza, włosy trochę mniej wypadają, skóra gładsza mi się zrobiła, to tyle.

Gość anetka2711
A ja łykam belissę juz 4 tydzien i zaczekam do konca opakowania (7 tygodni) i jesli sie nie poprawi to rzucam to swinstwo!! poki co jestem mega wsciekla, krosty wysypaly mi sie na calutkiej buzi, szyi (nigdy tu ich nie mialam!!), na dekolcie, ramionach i plecach, mam teraz tlusta skore na plecach i tlusta cere, zaczelo mnietak wysypywac po 3 tygodniach branie tej belissy. zaczelam ja brac na polepszenie cery poniewaz na buzce wyskakiwalo mi od czasu do czasu pare krostek no i moje paznokcie pozostawiaja wiele do zyczenia. Takze poki co nie polecam, zwlaszcza jesli branie tego ma pomoc cerze!

Gość ANUSIA000
UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BELISSA PRZYŚPIESZA POROST WŁOSÓW .. ALE PAMIĘTAJCIE, ŻE NIE TYLKO NA GŁOWIE !! :)) Włosy są na calym ciele .. :)) I na całym ciele włoski rosną szybciej ! :)) Stają się mocniejsze .. Nie tylko na głowie .. Cieższe do depilacji :) Szczególnie okolic bikinie i nóg .. ;))

Gość gradzikmtm
właśnie jestem w połowie pierwszego opakowania więc nie widzę jeszcze żadnej poprawy. Własy lecą mi strasznie paznokcie też w nie najlepszej formie więc mówiąc szczerze liczę na bellissę ale zobaczymy. Kiedyś brałam silice z naturelli i mi bardzo odpowiadała ale pani w aptece polecił właśnie bellissę mówiąc że jest dużo lepsza. Kupiłam i czekam na efekty

Gość madziaas
u mnie też zaczęły pojawiac się pryszcze odkąd zażywam belisse. Wcześniej nie widziałam w tym związku, ale po przeczytaniu postu jednej z pan zaczęłam kojarzyć te dwa fakty... Jutro zażyje 20 tabletkę

Gość Sandraaaa
Zawsze miałam gładka cere, zjadlam dwa opakowania belissy , i CAŁA twarz wysypała mi krostami niesamowicie;] Krosty nie chca zniknac, mecze sie juz z nimi 2 miesiace...;/ Nie polecam.

Gość anetka2711
Jeśli mogę pomoc osobom, ktorym tak jak mnie wysypalo krostki to ja smarowalam sie codziennie na noc kremem acne-derm (ok 20zl w aptece bez recepty), na poczatku troche szczypie, swedzi zanim cera sie przyzwyczai - to normalne, po polowie tubki mialam juz czysta cere na buzce, dekolt i ramiona posmarowalam 3 moze 4 razy i jest ok! pozdrawiam

Gość Pati2806
Paradoks - kupiłam nową Belissę Cera, żeby wspomogła moją walkę z wyskakującymi od czasu do czasu niedoskonałościami i po kilku tabletka na twarzy zrobiła mi się masakra - wysyp małych pryszczy tzw. "kaszki" wszędzie!! Na czole, policzkach, szyi(!), dekolcie... Koszmar. Wygląda to jak uczulenie i męczę się z tym już naprawdę długo. Przeczytałam gdzieś, że to efekt oczyszczania się skóry, ale szczerze w to wątpię. Mimo to nie odstawiłam jeszcze Belissy, staram się być cierpliwa. Czy ktoś miał podobny problem? Jestem ciekawa jak to się skończy... czy piękną, "oczyszczoną cerą" czy wielomiesięcznym leczeniem u dermatologa? UWAŻAJCIE NA BELISSĘ !

o rany... przerazily mnie te wypowiedzi... zwlaszcza ostatnia... a tak sie napalilam na ta Belisse cere ;/ i nie wiem teraz co robic... mam 21lat a na twarzy nadal mnostwo wagrow takich zoltych czolo, policzki, nos(!) broda... na policzkach dziury widoczne pory:( i myslalam ze moze ta belissa cos poradzi ale jak mam rok czekac na efekt a przez rok jeszcze gorsze syfy na cerze to nie wiem czy ryzykowac:( niech sie ktos wypoiwe kto przyjmowal belisse/belisse detox/belisse cere i czy minely syfy i po jakim czasie widac bylo poprawe cery...

Biorę Belisse od ok. miesiąca zauważyłam na swoim ciele, a zwłaszcza (uda, posladki) wielkie czerwone pryszcze!! blee. Na początku pomyslałam sobie że to może potówki od spodni (ostatnio zaczełam biegac, spodnie przyklejają mi się do tyłka) jednak wczoraj zauważyłam 4 wielkie pryszcze na rękach przy dłoniach!! niegdy, nigdy coś takiego nie wyszło w tych okolicach, myslę jednak że t od Belissy. Szkoda mi przestac brac te tabletki bo moze sie mylę, ale wcześniej nigdy nie miłam takich krost! Czy ktoś z was również miał takie problemy stosując belissę??

Gość porownanie
wlasnie szperam po necie w celu pozbierania opinii o Belissie Cera i szczerze to, zanim trafilam na to forum wszedzie spotykalam pozytywne opinie. Duzo osob wspominalo, ze w pierwszym okresie stosowania ilosc wypryskow i niedoskonalosci znacznie sie wieksza, to trwa ok. 1,5 do 2 tyg, a pozniej mozna zaobserwowac wyrazna poprawe i znacznie gladsza cere. zamierzam sprobowac, dwa tygodnie jakos przeboleje, znacznie dluzej mecze sie z tymi paskudztwami na twarzy;)

Sandraaaa skoro zawsze miałaś gładką cerę to po co jadłaś belissę cera?:| bez sensu. Ja dziś zaczęłam 1 tabletkę i mam nadzieję, że będzie ok i nie dostanę żadnego wysypu:) w ogóle to 1 forum na którym spotykam się z takimi opiniami na temat belissy...

Gość Jezabel
Zajebista. Ale efekty widać po trzecim opakowaniu ;-)

Gość monia215411
ja stosuje ponad tydzien i jestem zadowolona od tamtej pory żadna krosa mi nie wyskczyla a to dziwne u mnie jest:)wiec jak najbardziej tak polecam!!!!!!cena tez super:)

Gość aimee29
czesc dziewczyny, Widze ze nie tylko ja mam problem z cerą i to chyba faktycznie po preparacie belissa cera. Początkowo myślalm ze to osłabienie organizmu bo przesiębiłam sie dosc mocno i kilka syfków mi wyskoczylo. ale to bylo doslownie 2. a jak zaczelam brac belisse to doszło 4 tuz obok i to takie bolące -masakra! jesli tyle dziewczyn ma takie obserwacje to chyba jednak nie warto jej stosowac bo zamiast pomagac pozostawiadodatkowe blizny

Gość kaskaxxd
wydaje mi sie ze wszystko zalezy od organizmu, mi pomogła w 100% poprawila, cere i włosy, co do paznokci ja ich nie mialam nigdy, wiec nie liczylam na ich poprawe, ale w gruncie rzeczy zalezalo mi na wlosach, po pierwszym tygodniu zauwazylam poprawe co do wlosów. Belissa jest godna polecenia.