ApoMiniKleoPotoPeteCiwiCzanka 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 ??????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziazik 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 poziome czy pionowe i wymiary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ApoMiniKleoPotoPeteCiwiCzanka 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 pustynne dł 60 gł 35 wys 35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 25, 2007 coś ci zdechło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziazik 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 oj to nie takie jak potrzebuję... może ktoś inny się skusi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ApoMiniKleoPotoPeteCiwiCzanka 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 heh nic mi nie zdechło wręcz przeciwnie agamka brodata rośnie jak na drozdzach i kupilam 130 50 76 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziazik 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 no to już ładny okazik musisz mieć:) ja mam żółwia greckiego i potrzebuję duuże terrarium, ale \"leżące\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ApoMiniKleoPotoPeteCiwiCzanka 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 jak na razie 40 centymetrowy :) http://voila.pl/hzd13/?1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SWA 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 jak tu czarno :P ... nio ładne jest terra nawet bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach