Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biała Jeroza

Wózeczki i łóżeczka

Polecane posty

Gość Biała Jeroza

gdzie zaopatrywałyście się w wóżki, łóżeczka, wanienki i inne?

Gość Biała Jeroza
a jakiej firmy? ;)

Gość Ja kupiłam wózek okazyjnie
w sklepie "zwykłym", natomiast łóżeczko, pościel i większość wyprawki kupuję przez net w większości na allegro.

Ja wózek, łóżeczko i wanienkę dostałam od znajomych:) Łóżeczko jest chyba z Drewexu:) A reszta w sklepach dla dzieciaków:) Najpierw znajdz to co Ci pasuje na necie a potem pochodz po sklepach:)

Gość Biała Jeroza
mam jeszcze skromne pytanie odnośnie cen. Czy to prawda, że tańszego wózka niż 2.000zł nie znajdę?

Oczywiście, że znajdziesz. Wózki typu Tako to już ok 600 zł, np. Alu Sprint to ok. 900 zł. Roan Marita to w necie ok 1100 zł, Implast bolder ok 1500 zł ja kupiłam Quinny za 1700. Bardzo fajne Emmaljungi są za 1800. Są też wózeczki powyżej 2000, a nawet 3000 tys., ale poniżej jest bardzo duży wybór

Gość kasiennnkaa
ja upatrzylam sobei wózek wielofunkcyjny za 800 zł do niego jest fotelik samochodowy gratis

Gość bziczek
my kupowalismy ogromną wiekszość (wózek, łóżeczko, materac, wanienka, pościel etc) w jednym sklepie - swiat dziecka w wawie na jagiellońskiej. Za wiekszy zakup i płatność gotówką dostalismy 10% rabatu. A wózek myślę, ze spokojnie mozna kupić poniżej 2 tys. zł. Popatrz też na allegro.

Gość znajdziesz ale co z tego
mozesz kupic za 400 zl wozek tylko zebys pozniej nie zalowala :O

Gość znajdziesz
ja dalam 1000 zl i uwzam ze za duuuzo...3 funkcyjny mikrus

Gość Biała Jeroza
w takim razie ucieszyłyście mnie :)

Gość znajdziesz
czemu zalowała?

Gość Biała Jeroza
no 400zł nie chcę dać, ale 2tyś zł to według mnie i na moją kieszeń jest za dużo :)

Wózek za ok. 1000 zł powinien już spokojnie dawać radę. Takich całkiem tanich nie ma co kupować, już lepiej wówczas w używany zainwestować.

Gość Biała Jeroza
tak do 1 tyś zł chciałabym dać :) a powiedzcie mi ile miesięcy/tygodni/dni wcześniej przygotowywałyście pokój dla dziecka?

Bała Jerozo Warto przejrzeć net. Tam można też upolować wiele gratisów. My np. kupiliśmy fotelik z gratisem spiworkiem, który normalnie w sklepie kosztuje 160 zł, nie mówiąc już, że w sklepach "normalnych" sam fotelik jest ok. 50 zł droższy niż na allegro. A co do wózka właśnie, jeśli masz pułap 2000, to bez najmniejszego problemu znajdziesz. Z łóżeczkami na allegro też jest fajnie, bo wielu sprzedawców gratis dodaje materacyk, bądź pościel. Pozdrawiam

Gość znajdziesz ale co z tego
ja akurat kupilam wozek za cos ponad 400 zl i zaluje, bo moglam jednak kupic troszke lepszy. uzywany na przyklad. fakt, nie mialam za duzo pieniedzy, ale wozek nie sprawdza sie kompletnie, po 3 miesiacach zaczal juz skrzypiec, a teraz po prostu sie powoli rozwala :O

Ja rodzę w grudniu i dopiero zaczynam zakupy. Tak, że do powstania pokoiku daleko. Z tym, że jako, że na początku roku będziemy się przeprowadzać, nie będziemy teraz urządzać całego pokoiku, a raczej poprostu kącik dla maluszka w naszej sypialni. Łóżeczko z przewijakiem+ komódka:)

Gość Biała Jeroza
jak już wyżej napisałam 400zł za wózek nie dam, bo nie chcę po miesiącu martwić się co dalej, ale to też nie reguła, że wszystko co tanie szybko się psuje. Tak do 1 - 1,5 tyś zł bym była skłonna dać :)

Gość Biała Jeroza
no właśnie my jesteśmy świeżymi nabywcami nowego mieszkania z czego jestem przeszczęśliwa, dlatego najpierw chcemy zrobić mały remont a później zabiorę się za zakupy, jeszcze czas mam :)

Gość ja rodze w grudniu
i mam na razie kupiony wozek (na promocji w necie, z gondola) i fotelik samochodowy (pasuje do stelaza wozka, okazyjnie od kolezanki mamy z pracy, bo jej maly wyrosl - dolozyla jeszcze do niego spiworek). i tyle... a nie, jeszcze taki spiworek do spania, zamiast poscieli na poczatek. na poczatku maluch i tak bedzie spal u nas w pokoju (w kolysce, bo lozeczko za duze by bylo), a potem pojdzie do swojego pokoiku (ktory trzeba wczesniej wymalowac, a na razie sie, z roznych powodow, nie da). jutro przychodzi moja ostatnia ekstra pensja wiec pewnie zaczne chodzic i kupowac jakies ciuszki :)

Gość bziczek
my też narazie urządzlilismy kącik w naszej sypialni (łóżeczko i komoda z przewijakiem). Zastanawiałam się nad umieszczeniem małej od razu w swoim pokoiku, ale nie miałam przekonania.. Przynajmniej przez pierwszy miesiąc, moze dwa zanim nie nauczę się mojej córy bedzie spała w naszej sypialni. będzie mi łatwiej "zareagować", "usłyszeć" etc. Ale zamierzam dosyc szybko jej własny pokoik urządzić- obawiam się że jak sie przyzwyczai do nas to cieżko bedzie ją przenieść (moi rodzice ze mną mieli problem :O ) A przygotowaliśmy to mniej wiecej na miesiąc przed porodem.

a ja kupilam wozek za rowne 400 zloty i nie zaluje, sprawdza sie w 100 procentach, teraz z glebokiego przerobilismy na spacerowke i jest gitara tak jak napisalas, nie jest regula ze wszystko co tanie szybko sie psuje :) Pozdrawiam :)

ja kupiłam taki ale za 425 zł i jestem b. zadowolona wbrew pozorom wózek zajmuje mało miejsca bo fajnie się składa i jest bardzo zwrotny