Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wujek Kaźmirz

Uważam że nowa reklama PIS-u jest ŻENUJĄCA !

Polecane posty

Widzieliście ten spot PISuarów który pokazuje rozkopaną Warszawę ? Moim zdaniem PO powinna teraz zrobić kontrreklamę porównujcą co zrobiła dana partia. Warszawa jest rozkopana bo za rządów Leszka Wielkiego w stolicy nic nie zrobiono. Kaczor bał się posądzenia o korupcję i wolał nic nie zrobić. PO to naprawia. Widać że coś robią a widomo że remontu drogi nie przeprowadzi się w 2 dni. Poza tym jako porówanie powinni podać ile km autosrad oddało PIS przez te 2 lata. - Ile ? - 500 ? - 500 km ? - NIE ! 500 metrów ! Zagrywki PISu opierają sie w zdecydowanej większości przypadków na naiwności tzw. \"ciemnej masy\" jak to któryś z nich kiedś nazwał własnych wyborców. Dlatego wielce prawdopodobne jest to że PIS znowu wygra. Miejmy tylko nadzieję że nie będzie miał większości bo w tej chwili skłócili się z wszystkimi i wątpie żeby ktoś chciał z nimi koalicję. Inna sprawa: Nie wiem czy zauważyliście ale przed ogłoszeniem list wyborczych było sporo transferów z jednej partii do innej. Najbadziej zrzuciło się na oczy to że gdy ktoś przechodził z PO do PIS-u, PO życzyło im wszystkiego najlepszego, mówiło że to ich osobista sprawa, każdy ma swój rozum itd. Natomiast ktokolwiek przeszedł z PISu do PO z miejsca nazywany był zdrajcą ojczyzny, od razu okazywało się że był złym ministrem, złym posłem i wszystkim co najgorsze. Nawet Marcinkiewicz który jest nomen-omen jednym z założycieli PISu udzielił poparcia Gowinowi posypała się masa krytyki i oszczerstw. Jak narazie jedynie Rydzyk jest ponad prawem. On może nawet obrażać Kaczyniaków a nawet ich rodziny ale jego podwładni warci są takich upokorzeń. Próbuje zrozumieć co kieruje się za takim rozumowanie kierownictwa PISu ale chyba jestem za mało inteligentny żeby to zrozumieć. P.S. W wyborach popieram wszystkich którzy odciągną "drób od paszy" z wyjątkiem SO i LPR-u.

Gość czy ta z ananasem i homarami
to rzeczywiscie smiech (przez łzy)

Nie nie, ta z rozkopanymi w Warszawie ulicami. A swoją drogą nawiązując do reklamy z ananasami to jeśli dla PISuarów ananas jest produktem świadczącym o przepychu społecznym to od dzisiaj: \"Wszyscy jesteśmy oligarchami\".

Gość
ananas i beza :) oglądałam też wczoraj żenujący program Janka Pospieszalskiego

Gość czy ta z ananasem i homarami
ananas w Lidlu jest po 2,50. Z drugiej strony Tusk przegial z tym,ze Pis prawie osobiscie wymordowal te 14 tys ofiar wypadków, bo to raczejnie tak. Szkoda, bo chce glosowac na PO, no bo juz nie ma na kogo innego, jak nie zaglosuje to Kaczki pzrejda

Powiem tak, kiedyś byłem wielkim zwolennikiem PO, teraz raczej też oddam na nich głos ale zdumiewa mnie ich nieporadność w wypunktowaniu rywala. Program mają o niebo lepszy, zasługi tak samo ale ciągle brakuje im tego coś. Mimo wszystko zagłosuje na PO aby PISuary nie wygrały.

Gość
Ja też głosowałam na PO ale teraz nie wiem czy w ogóle iść głosować... Znowu głosy się rozłożą między PO i PIS i nic się nie zmieni (oprócz listy płac tych na górze)

Gość
wierzysz, że jeśli PO zdobędzie większość w sejmie, to w Polsce naprawdę się coś zmieni?

Wierze że gorzej jak za PIS-u już być nie może. Zauważ że można by na Kwaśniewskiego mówić dużo złego ale to że godnie reprezentował Polskę na świecie to tylko PISoBolszewie zaprzeczyć może.

Gość
Oj, Olek też miał swoje wpadki. O tej wczorajszej nie wspomnę. Ale masz rację - było ich niewiele, podczas gdy Kaczory wtapiają na każdym kroku. Czy natomiast Tusk dobrze reprezentowałby Polskę - polemizowałabym. Dawniej reguły i przynależność partyjna były jasno określone. Wałęsa - Solidarność - prawica, Kwaśniewski - lewica. Teraz politycy zmieniają partie jak rękawiczki, co dla mnie jest dowodem, że nie przynależą do nich z prawdziwego, ideologicznego przekonania tylko gonią za władzą i popularnością.

Gość gdyby nie był szanowany
na świecie Kwaśniewski, nikt by mu nie proponował np. posady w ONZ-cie. A przecież rozważali jego kandydaturę. Bo to człowiek na poziomie, mimo że lubi wypić i ma widoczny problem. Ale za to szanuje rodzinę, kocha żonę, nie wstydzi się tego, zna języki, jest kulturalny, umie się zachować w róznych sytuacjach, potrafi porozmawiać z każdym, no po prostu jest politykiem. A nie kłótliwa mendą.

Gość Czy nie uważacie
że Tusk nie jest mężem opatrznościowym PO? Powinien sie usunąć bo ciągnie PO w dół.

nie zagłosuje ani na PIS ani na PO bo to jedna banda a reklama wyborcza PISu to zadne odkrycie od dawna Polska jest okradana przez różnej maści biznesmenów, przedsiębiorców, polityków, inwestorów zagranicznych i trzeba być debilem zeby tego nie widzieć ponadto założe się, że niestety jest wiele dzieci w naszym pięknym kraju, które jeszcze nie miało sposobności spróbować ananasa a byc może w dniu dzisiejszym nawet obiadu

Gość frk-0999
Wujku "Zauważ że można by na Kwaśniewskiego mówić dużo złego ale to że godnie reprezentował Polskę na świecie to tylko PISoBolszewie zaprzeczyć może." Godność zakłada szacunek dla ofiar. Pojawiając się na cmentarzu pomordowanych oficerów, zamordowanych na służbie, dał wyraz obojętności a ja uważam, ze pogardy dla Polski. Przed wojną dostałby w twarz na ulicy od przeciętnego cywila, nie mówiąc o tym, że oficer stłukłby go rzetelnie. Swoją postawą dowodzi jedynie, że jest zawleczoną do Polski z zainfekowanej sowietyzmem Rosji, szkodliwą bakterią. PiS traktuję jako antybiotyk. Wiadomo, lekarstwo nie musi smakować, proszę Wuja :p a nawet ma niepożdane skutki uboczne, czego jestem świadom. Tylko proszę mi tu nie gadać, ze lekarstwo gorsze od choroby :D

Pan Kwasniewski powinnien jeszcze dostać od naszego mądrego narodu order za poczucie humoru połączone z płynna znajmością jezyków obcych proponuje zeby wreczyć mu np złotą bezę

Gość frk-0999
:D albo odbezpieczony granat ;) w kształcie bezy

Gość candywoman
nie będę głosować na ani jedna, ani drugą partię, bo to co teraz wyprawiaja przechodzi ludzkie pojęcie zamiast zrobić normalne spoty reklamowe, to będą się w nich wzajemnie oskarżać, obrażać i przekrzywiać jak w przedszkolu, dosłownie "on jest be, ja jestem lepszy" ja głosuje na Partie Kobiet, przynajmniej nie zmarnuje głosu;)

Gość frk-0999
Nie znasz się :D Właśnie to są normalne spoty. We wszystkich demokratycznych krajach w czasie kampanii obrzucają się błotem. To jest normalne.