Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szampon z kwiatow paproci

Dostalam maila, w tytule Moja jedyna Malgosiu, ja jestem Ania

Polecane posty

Czesc, jakis czas temu poznalam na GG faceta. Ma 35 lat, przystojny, pracuje w telefonii komorkowej, ogolnie niezle sie prezentowal, pisal dlugasneee listy, i w ogole. Wczoraj dostaje maila - w tytule - Moja jedyna i ukochana Malgosiu... A tekst niby do mnie (ja mam na imie Ania) I dalej, w tresci to juz caly czas Ania, czyli do mnie... Zadzwonilam do niego, on powiedzial, ze faktycznie, pisal to do Malgosi, i w ogole, ze ona jest sliczna, ale przeprosil i powiedzial, ze z Malgosia zrywa, mowil, ze napisze do niej, i takie tam... Nie wiem, co zrobic... Chcialabym to jakos kontynuowac, ale nie wiem, czy warto... Dziekuje za porady...

Gość powinnaś się cieszyć
że się pomylił, przynajmniej wiesz z kim masz do czynienia

moze faktycznie tak było... skoro tresc maila byla do Ciebie... sprawdz go jeszcze, nie olewaj od razu

Gość taja jedna aga
nad czym tu się zastanawiać? facet działał na 2 fronty i pewnie będzie robił tak nadal tylko teraz będzie bardziej uważał

Gość uważam że powinnaś
dać sobie z nim spokój. Jeżeli facet myli imiona to znaczy że ma wiele ''znajomych'' i nie warto się angażować uczuciowo.

Gość niebieska kredka
"Moja jedyna i ukochana Malgosiu..." "... i powiedzial, ze z Malgosia zrywa...." to zrywa czy jedyna i ukochana ?

Hmmm... zeby z kimś zerwać trzeba z nim najpierw coś zacząć. To znaczy że on kręcił na kilka frontów, a Ty się zastanawiasz co zrobić i pytasz czy warto to kontynuować? kurcze, zaczynam rozumieć opinie, które o kobietach wygłasza komiczne... :(

przesadzacie - ja sie zwracałem do byłej \"skarbie\" \"najsłodsza\" itp, zeby ją wkurvić...

Gość niebieska kredka
Komiczne, bo Ty masz twarde podejście do kobiet. Twoje .... "skarbie" mrozi krew w żyłach. A na miejscu dziewczyny oczy bym szeroko otworzyła, na granicy wybałuszenia, i dokładnie przyjrzała się gościowi. Szkoda serca i straconych złudzeń.

Gość po 20tce
gra na wiele frontów,radzę dać sobie spokój

ale kto powiedział, że ja chce mrozic serca kobiet i wywoływac u nich strach i przerażenie? kiedy kobieta przysyła mi jakiegos maila z oskarżeniami i wyrzutami, względnie wyzwiskami, odpisuje \"ależ oczywiscie skarbie, masz racje, rozumiem, że mnie kochasz i stąd te silne emocje\" itd.. to wkurza jeszcze bardziej... zreszta ja mam dobre stosunki z byłymi - raz chyba tak mialem, ze coś tam sie pultała...

Wczoraj w nocy zadzwonil, bardzo przepraszal, i takie tam, powiedzial, wiem, ze zrobilem Ci krzywde, no i tak... Nie moglam spac, wiec wyslalam mu fotke starej brudnej nawiedzonej lalki:), napisalam, ze tak sie czuje, i w ogole... Taki maly psikus;) Mysle, ze warto poczekac, dlaczego tak prosto z mostu nie i juz. Zreszta ja tez nie jestem aniolkiem;) No zobaczymy nara

no ładnie to tak doprowadzać biedne nieszczęśnice do szału, do ostateczności? :P

KOMICZNE, TO TY JESTES FACETEM? MEGA hit;) PO PROSTU NIEZIEMSKO PISZESZ;) Pozdro

Gość niebieska kredka
Komiczne to faktycznie Mega Hit :D Drań? ... raczej żyje od jednej "chemii" do drugiej "chemii" ... w rozumieniu zakochania, a nie onkologicznym. Ale to na inny topik... ten o komiczne.

Gość niebieska kredka
Szampon z kwiatow paproci... Ty nie jesteś aniołkiem ? :O A nick masz jak najświętszy janiołek.

Ooo, co ludzie a co nicki;) nie, nie jestem aniolkiem, przez palenie papierosow skrzydla odpadaja;) i piorka leca, fiu fiu

moja Ty błękitna farbko :P nie żyje od jednej chemii do drugiej, tylko nie ciągne latami związków, ktore po pol roku przestają się w 100% kleić.. kryzysy mozna przezwyciężać po 5 latach a nie 5 miesiącach...

tak na marginesie.. Jestes kredką do oczu, czy taką do rysowania po papierze? a może jestes po prostu niebieską samicą kreta, pieszczotliwie zwącą się kredka? :P A może masz na imie Alfreda i ze zdrobnienia imienia \"Fredka\" i połączenia z Twoją kreatywnoscią wyszlo \"kredka\"?

Gość niebieska kredka
Kochane Komiczne Słoneczko ... :P A kto powiedział, że takie życie to złe życie ? Nawet nie doceniłeś , że nie podpisałam się pod Draniem. Masz z zasady wrogie nastawienie do kobiet. Dopóki nie ma papierka o wspólnocie majątkowej wolno Ci wszystko, 5 miesięcy to bardzo dobry czas ;)

Gość niebieska kredka
Kredka ... od rysowania, szkicowania. Niebieski to taki piękny "niebowy" kolor, wręcz bije od niego pokojem i miłością do świata. Nie zauważyłeś ?

Skarbieeeee...on po prostu jest obslizglym padalcem ..pisal jeden list do dwoch kobiet nie zmieniajac po prostu tresci...kopnij go dostatecznie mocno w dupe...na nic innego nie zasluguje..

komiczne : taki mały szczwany lujek z ciebie. I lubisz iśc na łatwiznę, prawda? a twoje hasło na stosunki z kobietami to \"dobry bajer to połowa sukcesu\"? Zgadłam?

Gość niebieska kredka
"na stosunki" ... to dobre hasło ;)