Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haris Pilton

zjadam winogrona mojego szefa

Polecane posty

wyznam to tu, bo i tak mnie nie znacie :D on bardzo lubi winogrona i asystentka codziennie kupuje mu kiść ale ja tez lubię i nie moge się opanowac zawsze opitolę cała gałązke zanim zdąży dojechac do firmy ciekawe kiedy się zorientują, ze to ja i co wtedy będzie?

to jakiś szefowo - winogronowy dzień dzisiaj, bo mój własnie tez zakupił dobry kilogram, umył i połowę zabrał ze sobą a połowa leży w kuchni dokąd od pół godziny nieustannie pielgrzymuję:):):)

mój umysł całkowicie pochłonęły winogrona szefa...nie myslę więc o \"głupotach\"...przynajmniej w tej chwili:)

Gość darietta
ja tez sie dołączę ja zajadam czekoladki szefowej hehe ale muszę sie opanować bo sie kapnie ze znikają a dziś sama jestem

Haris, przeczytałam tytuł topiku i byłam święcie przekonana, że zabłądziłaś tu z erotycznego:-P Brzmi jak tekst nastoletniego, niewyżytego seksualnie podszywacza;) Ja zawsze podkradałam szefowi ciasteczka ze stołu.

Gość Szymon Szurmiej
Lubię duże, jasne, nabrzmiałe, lekko błyszczące, kołyszące się gdy szybko się idzie.

Gość darietta
hehe ja tez lubię winogrono te jasne i duże u mnie nie będzie złych skojarzeń bo mam szefowa a nie szefa hehe pozdrawiam wszystkie podjadające

Gość kierowca TIRa
Moja szefowa lubi arbuzy. Często nadgryzam ich skórkę, za miąższ boję sie zabierać. Zawsze to coś...

Gość jakie to słodkie
to były tematy i czasy.

RTu niedawno był taki temat, że koleś wyleciał z pracy za to, że zjadł szefowi winogrono, więc ten topik to marne prowo.

Gość jakie to słodkie
Ten wątek jest z 2007 :D