Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana..

Trądzik schodzi jak po maśle !! Szok !! Jupi !!

Polecane posty

Gość zszokowana..

Od 3 lat sie z tym problemem borykam i nie widzialam zadowalającej paprawy. Przerabiałam dermatologów i te rzeczy. Tydzień temu przypadkowo natknęłam sie na forum gdzie pewien chłopak pisał że w bardzo szybkim czasie 90% trądziku mu znikło !! Sposób ten to CEBULA !! Przecieranie i wmasowywanie w twarz cebuli !! Ja w to nie wierzyłam ale pomyślalam że nic nie strace i co ?! Tydzień minął i 70% pryszczy mi zeszło !! Oczywiscie coś jeszcze mam bo w tydzień na pewno nie wylecze całego ! Może za pare tyg bd mogła wreszcie wyjsc swobodnie na ulice :)

a nie smierdzi Ci twarz po tym?bo ja nawet jak obieram cebule i ja pozniej kroje w kuchni to nie moge tego zapachu zniesc,trzeba kilka razy porzdnie umyc rece,a jak to jest z twarza?

Gość zszokowana..
Zapach nie jest specjalnie wyczowalny ale jednak jest.. To chyba oczywiste. Ale nie jest źle :) Jeśli jestes w domu to wcieraj to. Albo na noc a rano zmyjesz :)

ja akurat miesiac temu odkrylam brevoxyl i mam twarz gladziutka jak nigdy,takze sie raczej na ta cebule nie namowie,ale ciesze sie ze Tobie pomaga,aby tak dalej,pozdrawiam

do brevoxylu twarz sie niestety przyzwyczaja,mi tez na poczatku pomagal a potem juz niestety nie:(

Gość zszokowana..
Aha ok :) Ja przecież nikogo nie zmuszam :)

sorry autorko,moze sie troche zle wyrazilam :) a co do brevoxylu to licze sie z tym ze moze sie skora przyzwyczaic ale poki co to carpe diem,a pozniej niewykluczone ze sie z cebulka zaprzyjaznie

Gość milenkaaaaaa909900
ta cebula ma byc ugotowana czy surowa?

Gość milenkaaaaaa909900
aha dzieki bo gdzies czytalam ze gotowana papka

Gość ile masz LAT autorko

Gość zszokowana...
Mam 19 lat. Stosuje się też maseczki z gotowanej cebuli ale gdy się ją gotuje to on traci swoje właściwości. Moim zdaniem lepsza jest surowa :)

Gość zszokowana...
Z tym masłem to taka metafora :P

tak jak podobno jakas panna napisałą,zeby do balsamu brazujacego wsypac kakao hahahaha. Spróbujcie moczem! 200% pewnosci,ze pryszcze zejdą.. razem ze skórą:D

Gość zszokowana...

tak jak podobno jakas panna napisałą,zeby do balsamu brazujacego wsypac kakao hahahaha. Spróbujcie moczem! 200% pewnosci,ze pryszcze zejdą.. razem ze skórą:D

agula zgadzam sie... brevoxyl na poczatku stosowania zluszczyl mi doszczetnie cala twarz... jak juz doszla do siebie i zaakceptoala ja ;) to po krotkim czasie brevoxyl przestal dzialac:O

Gość zszokowana...

Gość zszokowana..
Kurde coś mam z netem... ;] Ja chcialam tylko pomoc ale widze że zawsze znajdą sie jacyś krytycy. To papa

Gość nieprzejmujsię
Ty jesteś w pożądku to z innymi jest coś nie tak, to zazdrość przez nich przemawia, bo w końcu osiągnęłaś efekty tanim kosztem.