Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jozkowa

smar na ubraniu

Polecane posty

Gość jozkowa

jak to mozna wyczyscic? oparlam sie o zawiasy drzwi :-( byl na nich smar, ktory, pokochal moja bluzke... niby niewiele, tylko dwie kropki wielkosci pestek slonecznika, ale jednak... ratujcie!

Gość dupa blada................
wetrzyj w plamę trochę masła, margaryny( co tam masz), potem nalej na plame płyn do mycia naczyń i normalnie wypierz.

Gość kierowca TIRa
W okresie zimowym na przełomie grudnia i stycznia psie suki mają ciekę i trą tyłkami po dywanach zostawiając na nich środek smarny lepszy od oleju SHELL HELIX który maksymalnie zmniejsza tarcie pomiędzy dywanem a dupą suki. Na ten smar reagują psiory i tak jak w przypadku mojego 3 letniego WODOŁAZA o imieniu KALI staje się uciążliwe ponieważ mój pies siorpie na dywan smarem który kapie mu z rynny po kłakach które mu zwisają do samego dywanu. Aby temu zapobiec obcięłam mu je i wygoliłam mu sztyce jednak podczas golenia gdy trzymałam psi komin ściśnięty w ręce aby zgolić kłaki z pniaka pies zaczął szybko suwać tyłkiem do mojej zaciśniętej dłoni aż po kilkunastu suwach prysnął z jego kranu środek zmniejszający tarcie podobny do oleju shell helix hexalajn powodując że tarcie między moją ręką a psim pilotem było maksymalnie małe przez co pies mógł swobodnie wsuwać i wysuwać parówkę z mojej garści aż do czasu gdy stała się mocno czerwona i nabrzmiała a pies zaczął mocno sapać i wytrzeszczać oczy do tego stopnia że było widać same białka a z jego pyska ciekła ślina zwisając glutami do samej ziemi. Po tym wszystkim pies odskoczył i zostawił miją reke całą w smarze który miał zapach kiszonej kapusty zmieszanej z kiszonymi ogórkami oraz śledziami w occie i wędzoną baraniną.

Gość jozkowa
dlugo trzeba trzymac na tej bluzce to maslo? czy bezposrednio przed praniem na 5 min.?

Gość dupa blada................
wetrzyj w plame masło (dosłownie). może być zaraz przed praniem.

Gość jozkowa
tak zrobie :-) zobaczymy, co z tego wyjdzie(?) dzieki 🌻