Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Fajna Suka

Proszę o modlitwę...

Polecane posty

Moja prośba jest skierowana ponieważ w czartek urodziłam dwie małe pociechy. Urodziły się w 7mieś.ciązy i są bardzo malutkie.Po 1200.. Ich stan jest na razie stabliny..Zuzia i Alanek oddychają normalnym powietrzem,ale tylko Zuzia pije normalne mleczko bo chłopiec ma cos z płóckach:(Mnie się serce kraja i nie weim co ze sobą robić..

trzymam kciuki spędzaj z Nimi jak najwięcej czasu! (a 1200 to naprawdę dużo, gdzie leżą?)

_Fajna Suka ja urodziłam pierwsze swoje dziecko w 26 tyg. z wagą 1100 więc wiem co czujesz. Trzymaj się i bądz przy swoich dzieciach. Będę trymała kciuki, żeby wszystko było w porządku.

Gość mam brata Antka
ktory sie urodzil tylko dwa tygodnie przed terminem a wazyl 1750 gram... a teraz to dorosly, zdrowy chlop (wlasnie w sobote broni magisterke). trzymaj sie cieplo, a ja trzymam kciuki za Malenstwa!

Gość jestem niewierząca
więc się nie pomodlę, ale bedę trzymać kciuki. Mam nadzieję, ze maluchy będą zdrowo rosły i wszystko będzie ok ❤️ Ściskam, bądź dobrej mysli a wszystko będzie dobrze.

Fajna Suko !!! Zmien sobie nicka to sie pomodle...

Ja sama jestem z siodmego miesiaca ;) Mialam problem z oskrzelami,2 miesiace lezalam w szpitalu zanim mama wziela mnie do domu ,,Jestem duza (az 172 cm wzrostu) silna i wiem,ze z Twoimi dziecmi bedzie tak samo :) Trzymam mocno kciuki 🌻

Gość
Pomodlę się:) Trzymaj się!

pomodl sie o pomoc do sw Stefana Babczynskiego i do Matki Boskiej Czestochowskiej. i ja tak zrobie, trzymaj sie i daj znac jak maluszki. pozdrawiam🌻

Caroline 👄 dlugo Cie nie wiedzialam ja tez sie pomodle, moj maz tez jest wczesniakiem zycze duzo zdrowka maluszkom 🌻

Gość no dobrze...
ale gdzie jest fajna suka? Wymyslilam temat i dała nogę.

Gość jakis tam chłopak
jestem z Tobą,tez się pomodlę

Gość grzesznik wierzacy
pomodlę sie o zdrówku twoich dzieci a Matka Boska na pewno wyslucha

Pomodlę się za Twoje kruszynki:) Będzie dobrze!!! 3maj się!!! do \"no dobrze\" jak to gdzie jest przy dzieciach a Ty gdzie byś był/a?

Gość ojciec chrzestny 2
Panie, który stworzyleś człowieka i jesteś dawcą życia proszę Cię aby Zuzia i Alanek wzrastały w zdrowiu i Twojej łasce ku Twojej chwale i radości swoich rodziców. Amen