Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiraszma

Jessica Alba a związek

Polecane posty

Gość Kiraszma
Nie jestem naiwna, ale za to Ty jesteś dziwna że uważasz że każdy facet musi walić konia do obrazka,.

jeju dziewczyno, a po co on ma te zdjęcia? czy oglada z nią filmy/ ze wzgledu na jej kunszta aktorski czy co? laska go podnieca i tyle! przytyło ci sie , nie kręcisz go tak, to ma swoją albę. ciesze sie ze albe a nie ładną kolezanke z pracy.

Gość popieram Japonkę
cyba Japonka ma rację.. skoro gość się uparł na jedną Albę to musi coś w niej być co go mocno KRĘCI

Gość Kiraszma
Zdołowałaś mnie. On wiedział od dawna że chorowita ze mnie osoba wie o wszystkich chorobach nie pierwszy raz w życiu przytyłam a mimo to jemu zawszę się podobałam.

nie mówie ze mu is enie podobasz. ale tak to jest ze nigdy nie bedziesz jedyną na jaką bedzie patrzał. czesto uprawiacie seks? jesli rzadziej niz 1 raz w tygodniu to musi sobie ulżyć. tacy sa meżczyźni, moze nie kazdy ale przytłaczające wiekszosc

Gość Kiraszma
Zawszę robiliśmy to często teraz troszkę mniej bo jak sobie pomyślę że jak to robimy to on o niej myśli wszystko mi mija nie mam ochoty

w trakcie mysli o tobie a nie o niej. będzie o niej mniej myslal jak bedie miał wiecej seksu, to z tobą jest, a nie z nią;) czesgto sie kochajcie i nie tylko pod kołdrą i po ciemku w 1 pozycji, zrób mu loda, zaskocz go czyms, piekna bielizna, idź na solarium, dbaj o sibie, przejdź na dietke