Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ziroczka21

Opis zwolennika PISu

Polecane posty

Najczesciej brak wyksztalcenia, a jesli ma juz wyzsze wyksztalcenie do na wyzszej szkole pilki noznej czy czyms podobnym Zakompleksiony - niski, brzydki, lysy itp Nie powiodlo mu sie w zyciu - powod do zazdrosci Udaje katolika, a w rzeczywistosci jest gorszy niz niejeden ateista Nie znosi, gdy ktos jest bogatszy, ladniejszy, lepszy od niego

Gość frk-0999
Dodaj jeszcze, ze nigdy nie miał stosunku seksulanego :D

Gość a imprezę
"w rzeczywistosci jest gorszy niz niejeden ateista" co przez to rozumiesz?

powszechnie w Polsce uwaza sie, ze ateista to zly czlowiek. Katolik to niby dobra osoba, a jak jest to chyba kazdy wie - sa dobrzy i zli

Gość frk-0999
Bo ateiści niczego nie szanują, nienawidzą katolików i mordują ich skrycie. A więc taki udawany katolik zapewne morduje nie tylko ateistów ale i prawdziwych katolików :classic_cool:

Gość żal mi was

zgadzam się w 100% opis mojej koleżanki z pracy.. dokładnie taka jest!!! zwolenniczka pisu

Gość nie karmić trola..............

Gość Marta W_23
Hm... próbuje za wszelką cene przypisac sobie te cechy ktore podałas i jakos mi nie wychodzi a jestem zwolenniczka pisu :). Prawie pasuje pod \"zakompleksienie\" w twoim pojęciu bo wedlug ciebie to ktos niski i brzydki, niska nie jestem ale brzydka pewnie wedlug niektorych tak :P. Sprawa gustu, ogolnie to akceptuje siebie. w życiu ulozylo mi sie tez nie najgorzej, jestem zdrowa, kocham i jestem kochana, realizuje sie w pracy, no ogolnie nie nazekam :)). A zakompleksiony to jest raczej ktos kto zaklada takie tematy a tym samym szuka poklasku dla swoich pogladów0 czyz nie :))??

a ja jestem super laską, wykształciuchem, mam świetną pracę i wszyscy mnie uwielbiają przy czym nienawidzę złodzeji z PO, wiec mnie cieszy , że PIS gra im na noskach

Gość tylko PO
wypiepszac stad Pisiory!!! hamy i prostaki WON,leciec mi na poczte na radio maryja wplacac pieniondze!!!

Gość Marta W_23
no tak wykształcenia moze nie mam ale co tam wykształcenie -grunt ze wiem na kogo zagłosuje.:-) Pozatym jak se tak mysle to wiecej rzeczy sie zgadza.BO jest i zakompleksienie. Zazdroszcze inym ze maja lepsza prace.lepsze zarobki i ze moje kolezanki w pracy sa bardziej lubiane. Ale co tam i tak zagłosuje na PiS .Praca ta ,która mam- wystarcza mi ,nie jestem typem karierowicza nie mam wiele wymogów co do pracy ,ale zal mi ze ktos moze miec lepsza. Wogule nie wiele wymagam od zycia i dlatego zagłosuje na PIS

Gość nie karmcie trola

Gość Marta W_23
Nie podszywac sie. Ja glosuje na PO :-O

Gość nie karmić trola .............