Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudacznik1970

Dlaczego nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość nieudacznik1970

Mam 37 lat i nie mam dziewczyny. Dlaczego? Otóz jestem nieatrakcyjnym facetem, do tego strasznym nudziarzem i tak naprawdę niczym nie moge zaimponowac kobiecie. Nigdy nie miałem tez dziewczyny. To znaczy kiedys nawet próbowałem 2 razy poderwac rózne dziewczyn ale robiłem to tak nieudolnie, że skończyło sie totalną kompromitacją. Niestety nie potrafię rozmawiac z kobietami, nie potrafię nawiązywac z nimi kontaktów. Jestem niesmiały, zakompleksiony i naprawde niewiele soba reprezentuję. Od tamtej pory dałej sobie spokój. Mimo, że taki ze mnie nieudacznik to jak każdy facet mam swoje potrzeby i dlatego od prawie 10 lat regularnie korzystam z usług prostytutek. wiem, że zaraz pewnie napiszecie, że to żałosne, że topójście na łatwiznę, że jestem świnią itp. Może i macie rację ale jakie mam inne wyjście. Nie każdy jest przystojny, nie każdy umie wstawić fajną gadkę żeby poderwać dziewczynę wreszcie nie każdy ma w sobie to coś. Każdy natomiast zdrowy facet ma pewne potrzeby seksualne i musi je jakoś zaspokoić. Co mam robić gwałcić? Dla mnie korzystanie z usług prostytutek to po prostu mniejsze zło. Niestety świat nie jest idealny i czasami trzeba dokonywac trudnych moralnie wyborów. Oczywiście ktoś napisze każda potwora znajdzie swojego amatora. Tylko po co mi jakis potwór. Już lepiej pójśc sobie do agentury, zapłacić i miec chwilkę przyjemności.

Gość marian...
noto wszystko ok ;) kazdy orze jak może🖐️

Gość ale właściwie
czego oczekujesz od nas???:o

Gość oczekuje pocieszenia
wie ze jest zalosny i musial sie wygadac

Gość ale właściwie
ale jak tu pocieszyć:o facet jest przegrany:o

podswiadomie źle sie z tym czujesz i oczekujesz naszgo potępienia? jesli tak, to trzeba było dopisac, ze ma żone, ale brzydką i niepełnosprawne dziecko... a tak to niestety, naprawcowałes sie i nie wyszło :P

Gość grudzien 82
"kazda potwora znajdzie swego amatora" - to powiedzenie tyczy się Ciebie a nie Twojej potencjalnej panny :/

Gość nieudacznik1970
Chciałem się tylko wygadać nie oczekuję żadnych rad ani pocieszenia. No własnie grudzień 82 masz rację. Tylko po co mi amator-potwór :o

Gość liderc
No własnie, po co Ci potwór? Sam niewiele sobą reprezentujesz, a chciałbyś misskę, prawda? :O

Gość może spróbuj
poznać kogoś na portalu randkowym. Tam siedzą zdesperowane osoby, może ktoś na Ciebie poleci.

Gość czy ten tekst
kiedyś już tu nie był?

Gość nieudacznik1970
Ale ja własnie o tym piszę, że nie chcę desperatki dlatego zamiast portali randkowych wolę zapłacic 150 zł za godzinke z miła dziewczyną :) Tak masz rację nic soba nie reprezentuja a mam duże wymagania. No ale nic na to nie poradzę.

Gość Milena z Ostrołęki
Jak masz 37 lat to jestes juz ZA STARY na mlode dwudziestoparoletnie dziewczyny.Zrozum to !!!.I nie probuj podrywac takowych bo to jest żałosne.Poszukaj lepiej wolnej rowiesnicy , rozwodki lub starej panny :)

Gość nieudacznik1970
Ale moje rówiesnice to desperatki, których nikt już nie chce. Po co sie ładowac w taki toksyczny związek?

Gość liderc
Jeśli dobrze zarabiasz, to może sponsoring? :O

Gość może spróbuj
"Ale ja własnie o tym piszę, że nie chcę desperatki dlatego zamiast portali randkowych wolę zapłacic 150 zł za godzinke z miła dziewczyną" A to przepraszam, myślałam, że szukasz kogoś do życia we dwoje a Tobie najwyraźniej chodzi o sam seks:o To masz rację, lepiej laska z burdelu. Przynajmniej jest w tym dobra i wie co w trawie piszczy

Gość Milena z Ostrołęki
Wlasnie ,wiec albo bedziesz mial taką albo pozostaje ci juz samotnosc.Takie jest niestety zycie ...

Gość nieudacznik1970
Nie nie chodzi mi tylko o seks. Chciałbym mięc jakąś kobietę z która mófgłbym spędzic zycie ale niestety musiałaby mnie ona także poza innymi sprawami pociągac fizycznie a niestety stare panny czy rozwódki w moim wieku nie sa zbyt pociągające. Z kolei u kobiet atrakcyjnych nie mam i nigdy nie miałem najmniejszych szans.

Gość Biznesssmann
Szubrawiec??? Ale cie wali!!!

Gość Milena z Ostrołęki
Wiec będziesz samotny.Trzeba bylo wczesniej sie starac.

Gość no to korzystaj z burdeli
i daj ludziom żyć:) Czy ty myślisz, ze atrakcyjne kobiety w wieku 20-30 lat, ładne, wykształcone, samodzielne, potrzebują jakichś kretynów z grzybica penisa?:O Nie rozśmieszaj mnie:) Na pewno już nikogo nie znajdziesz, więc korzystaj z tego burdelu i tyle🖐️

Gość nieudacznik1970
O jakiej grzybicy penisa piszesz?

Kolego odstaw prostytytki na bok. Po co Ci takie \"panienki\"?! Jest duzo wartosciowych kobiet w Twoim wieku, ktore szukaja stabilizacji, bezpieczenstwa i milosci. Nie rozumiem tylko dlaczego oceniasz ludzi po wygladzie. Skoro tak postrzegasz kobiety to nie dziw sie ze one rowniez patrza w ten sposob na ciebie Ciebie. Wg mnie nie potrzeba Ci partnerki tylko ... Jeszcze jedno:) Nie jestes niesmialy, zeby isc do prostytutki trzeba miec kupe odwagi.

Gość liderc
Rocco - cześć:)

Gość nieudacznik1970
Rocco ale nie udawajmy, że wygląda nie jest wazny. Mnie nie potrzeba od razu Miss Polonia ale jednak kobieta musi mnie fizycznie pociągać inaczej może byc tylko moja koleżanka a nie dziewczyna czy żoną. Jak wyobrażasz sobie seks z kobieta, która cie nie pociąga? A związek bez seksu chyba jest bez sensu prawda?

Gość no to korzystaj z burdeli
Wiesz, skoro od lat regularnie korzystasz z burdelu, to się nawet na romans nie nadajesz;) Na 100% jesteś już nosicielem wirusa hpv, który u kobiet powoduje raka szyjki macicy. Ma go ponad połowa wszystkich ludzi, a kurwy mają go praktycznie w 100%:) Więc i ty go masz. Pewnie jeszcze jakieś grzybice, może jesteś też nosicielem wirusa hsv, więc i na ojca się nie nadajesz, bo jak zarazisz tym kobietę a infekcja się zacznie w trakcie ciąży, to może to nawet zabić dziecko:O Jesteś przegrany, jak dla mnie. Ja bym cię nawet kijem przez ubranie nie tknęła:O Aha, i nie pisz, ze zawsze robisz to w gumach, bo gumy przed tego typu wirusami nie chronią:)🖐️

Gość Milena z Ostrołęki
Stary nie dosc że jestes stary to do tego ZAŁOSNY z tym seksem.Dobrze ci tak ze jestes sam !!!

Gość nieudacznik1970
Wcale nie trzeba miec odwagi. Wystarczy wejśc na odloty, wybrac panienkę, wykręcić numer, umówic się i zjawic się o umówionej porze pod odpowiednim adresem. do tego nie trzeba odwagi. Takiej dziewczyny nie musisz podrywać, nie musisz bajerować, nawijac jaki to jestes super. Wystarczy, że masz kase, żadna odwaga nie jest potrzeban.

Gość czy ty masz jakąś fobię
no ale kto powiedział, że kobita z portalu randkowego nie będzie Cię pociągać???