ZaPoMNaNa 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Zrobiłam test. Wyszedł negatywny. Dziś mija 25 dzień od stosunku, więc jest w miare prawdiłowy. Więc, dlaczego nadal nie mam miesiączki? Mam umówioną wizyte na 4 października, ale chciałam się upewnić. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 25, 2007 Powodów możebyć mrowie: odstawienie tabletek, stres, wyjazd - przez bardziej medyczne przyczyny: torbiel, cysta, stan zapalny w organizmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaPoMNaNa 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 Tabletek narazie nie biorę, choć przy następnej wizycie jesli nie ma ciąży (a raczej nie ma, przynajmniej wątpie). Wlasnie przeszłam zapalenie tchawicy + ropne zapalenie lewego migdała (więc to może być to??) A stres też wykluczam, raczej tak na mnie nie działa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 25, 2007 Zarówno choroba jak i brane leki - mogą mieć wpływ na przesunięcie owulacji a tym samym - terminu miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach